ŠUŠKA SE

16 GODINA JE MLAĐI I ODMAH JU JE ODUŠEVIO: Ovo je novi suprug Vedrane Rudan? (FOTO)

2

Novinarka i spisateljica Vedrana Rudan iznenadila je javnost kada je objavila da se ponovo udaje!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vedrana Rudan napisala je da se od bivšeg muža razvela nakon 30 godina braka, kao i da je tu odluku donela nakon što su za vreme karantina provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različita interesovanja.

 

PROČITAJTE JOŠ I:

SAMO ONA TO MOŽE DA OPIŠE OVAKO: Vedrana Rudan se udala za 16 godina mlađeg izabranika i podelila sve detalje

 

Nakon ovoga, udala se za 16 godina mlađeg muškarca.

 

Pop je došao tačno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili j**eni antifašisti koji su nosili vence na spomenik palim borcima, a limena muzika svirala je Lenjinov marš — napisala je Vedrana u svom blogu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Mlađi je 16 godina i pun života. Zaljubili smo se u jednoj prodavnici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a ja sam gledala u ljubičastu torbu. „Super je torba“, rekao je. Godinama me niko ne vidi. Oduševila sam se. „Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš, pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kapirate? Koja dobra baza. Pa, da hodamo kroz život istim korakom. Otišli smo kod njega na piće, ostalo je istorija – slikovito je opisala Vedrana.

 

Na Instagramu se pojavila nova fotografija, na kojoj se navodi da su se našli Vedrana i njen novi suprug:

 

 

makonda-tracker