ništa nije sakrila

SAMO ONA TO MOŽE DA OPIŠE OVAKO: Vedrana Rudan se udala za 16 godina mlađeg izabranika i podelila sve detalje

1

Samo što smo saznali da se hrvatska spisateljica razvela, ona je rekla "da"

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novinarka i spisateljica Vedrana Rudan sklopila je brak s muškarcem čiji identitet ne želi da otkriva, a jedino što je poznato jeste da je 16 godina mlađi od nje.


Ona je, kao što je pisala i o razvodu i najavila venčanje, u svom blogu podelila kako je sve izgledalo.


Pop je došao tačno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili j**eni antifašisti koji su nosili vence na spomenik palim borcima, a limena muzika svirala je Lenjinov marš — napisala je Vedrana.


Ona se ponovo osvrnula na svoje stavove o katoličkoj Crkvi.

 


Ljudi moji, dlaka je nedostajala i ja bih bila "udu ne dana". Moj novi muž, dok je još bio budući, pročitao je na nekom, verovatno perverznom levičarskom portalu, da je naš sveštenik j**ao ječicu. "Moramo naći novog sveštenika!" Ovog smo uvezli, domaći popovi su nas odbili. "Što", rekla sam, "jesi normalan? Gde ćemo naći sveštenika koji ne j**e decu? Nakon svega što sam prošla — napisala je Rudanova u svom stilu.


Ona je otkrila da je njen izabranik imao momačko veče i da su mu prijatelji poklonili ples striptizete.

 

Vedrana Rudan
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ja sam sa svojim curama bila na devojačkoj večeri. Jesam li dobila stripera na poklon? Nisam. Šta bi se dogodilo da sam ja u pet ujutro došla doma pijana s mrljom na haljini? Danas ne bih bila udana žena. Momci su na te sitnice jako osetljivi — napisala je ona.


Vedrana je otkrila i da je želela da joj Josipa Lisac na venčanju peva Ave Maria, ali je njen partner to odbio jer mu se nije dopalo njeno izvođenje himne Hrvatske na predsedničkoj inauguraciji.


Pop nas je pitao je li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da "da". Izašli smo iz crkve. Antifašisti su nestali. Moje devojke su na nas bacale latice cveća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam buket. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Kuma Hela je plakala. Osećala sam se poput Čerčila. Turistima sam pokazivala V. V kao Vedrana i V kao Viktoria — piše Rudanova.
 

 

makonda-tracker