srećna porodica

DVAPUT SU SE VENČALI, NJIHOVA LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE ― NI ZA VISINU: Ko je Milica Krstić, supruga Bobija Marjanovića?

3

Ni svi uspesi u svetu košarke Bobiju Marjanoviću verovatno ne bi bili dovoljni da kraj njega nije žena koju obožava već godinama

foto: Instagram
foto: Instagram

NBA košarkaški as Boban Bobi Marjanović ima svega 32 godine, ali njegovo ime upisano je u sportske anale i poznato širom sveta! Međutim, ovaj sportista poreklom iz Boljevaca možda danas i ne bi bio to što jeste da nema podršku svoje lepše polovine, supruge Milice (33).

 

 

Sa Milicom Krstić stao je na ludi kamen 2014. godine, a njihova ljubavna priča jedna je od lepših u svetu poznatih i slavnih. Ljubav su krunisali i decom, te imaju dva sina, Vuka i Petra.

 

PROČITAJTE I: Kako je Nikola Jokić upoznao ženu svog života

 

Često je prva stvar koja "upadne u oči" ljudima velika razlika u visini. Naime, igrač Dalas Maveriksa visok je 224 centimetra, što ga čini drugim najvišim aktivnim igračem u NBA ligi, dok je njegova draga visoka 161 centimetar! Ipak, baš ova fizička specifičnost čini ih još simpatičnijim parom.

 

 

Zanimljivo je da je ovaj par imao čak dva venčanja. Najpre su se njih dvoje venčali u Meksiku, na Maroma biču, ali budući da njihovi zakoni ne važi i u Srbiji, po povratku sa putovanja, u julu 2014, sklopili su i građanski brak u Beogradu. Zavete su izrekli u crkvi Vavedenje presvete Bogorodice, a građanski brak je sklopljen u kući Kralja Petra I, pa su, potom, upriličili veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu.

 

 

Njih dvoje u Americi žive svoju ljubavnu bajku, a ova plavuša neretko javnim putem pokazuje koliko voli svog supruga i koliko mu je privržena. Osim porodičnih fotografija, na Instagramu možemo posvedočiti tome da je lepa Milica pravi modni kameleon, a njena izdanja sigurno će privući pažnju zaljubljenicama u trendove.

 

 

makonda-tracker