prošla je decenija od tad

ZNAO JE DA GA IPAK ČEKA VELIKA LJUBAV: Sećate li se ko je bila prva supruga Stefana Milenkovića?

0

Jedan od najboljih violinista sveta godinama je srećno oženjen gitaristkinjom Goricom Grozdanić, s kojom je zasnovao porodicu i prošle godine dobio sina Nikolu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Slavni umetnik Stefan Milenković nedavno se s porodicom vratio u Srbiju, gde je nastavio da radi nakon decenija života u Americi i Italji.


Nećemo živeti na dva mesta, jer je poenta da budem bliže Srbiji i da ne putujem toliko često između dva kontinenta. Dešavalo mi se da iz Amerike za Evropu letim dva-tri puta mesečno, što je naporno. Fokus mi je na Srbiji, odakle ću obavljati sve ono što sam i do sada. Porodično - ali i poslovno - i dalje ćemo često ići u Ameriku — objasnio je Stefan prošle godina u razgovoru za Gloriju.

 

Ipak, malo je poznato da Stefan iza sebe ima jedan brak. On je bio oženjen čelistkinjom Ani Aznavurijan, a kako je kasnije istakao krah braka nije doživeo tragično.

 

Stefan Milenković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Moj razvod nije poraz. Jednostavno, moralo je nešto da se promeni. U braku svašta saznaš o ljudima, o odnosima, o ženama. I ne žalim ni jedan sekund koji sam proveo u njemu. Ali kada životi krenu različitim putevima, i profesionalno i emotivno, onda je bolje prekinuti — rekao je violinista za Ženu Blic.


On je jednom prilikom na pitanje šta je izgubio, a šta dobio razvodom odgovorio kroz smeh.

 

Stupajući u brak s Ani dobio sam suprugu. Razvodom sam je izgubio. Pa dobro, možda to i nije tako jednostavno (smeh). Ali, to je iza mene, pa sad gledam unapred. Čak bih rekao da od celog iskustva nisam ništa izgubio, već samo dobio. Ali, naravno, to je dosta lično — izjavio je u intervjuu za Politiku 2010. godine Milenković.

 

Stefan Milenković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tom prilikom, on je istakao da ne žuri u potrazi za srećom u ljubavi.


Znam da imam u sebi kapacitet da volim tako da za sada ne razmišljam mnogo o tome. Stvari u mom životu obično dolaze same u pravi trenutak, tako da puštam život da teče svojim tokom, a ja se za to vreme u njemu dosta bezbrižno "brčkam" — rekao je.


I bio je u pravu — prva ljubav uskoro je stigla. Šest godina nakon razvoda on i Gorica rekli sudbonosno "da" na Floridi.

 

 

makonda-tracker