osvojen

ŽENE ŠIROM PLANETE LUDE ZA NJIM, A ON IMA OČI SAMO ZA JEDNU: Evo koga ljubi najlepši Španac na svetu

2

Srca tinejdžerki osvojio je u ljubavnom filmu, a danas je glavna zvezda najpopularnijih španskih trilera

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mario Kasas (34), španski glumac koji je stekao svetsku slavu ulogom u filmu "Tri metra iznad neba", od početka karijere spada u miljenike ženskog dela publike.


Već svojim prvim ulogama skrenuo je pažnju dama na sebe, pa je njegov ljubavni život uvek zanimljiv medijima. Ipak, već nekoliko godina nema mnogo novosti o njemu, budući da je Kasas u srećnoj i stabilnoj vezi sa svojom poznatom koleginicom! Naime, on je osvojio srce Blanke Suarez, s kojom je sarađivao na snimanju serije El barco i filma El bar i s kojom se poznavao godinama pre nego što su stupili u vezu. Ipak, Blanka je domaćoj publici najpoznatija po ulozi u seriji "Internat", gde je igrala Huliju Medinu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Par je u vezi od 2018. godine, a godinu dana kasnije pisalo se da su raskinuli. Ispostavilo se da to nije istina, ali Kasas i Suarezova ne vole da pričaju o svojoj vezi i obično se ne pojavljuju često zajedno. Ipak, Blanka je u jednom intervjuu pre nekoliko godina pomenula da veruje da je pred Mariom i njom "nešto predivno u narednim godinama".

 

 


 

 

makonda-tracker