NIJE NI slutila DA JE ON PRAVI

NOSIO JE SMEŠNU KOŠULJU, IZNENADIO JE POZIVOM DA IZAĐU: Sofija Milošević ispričala kako je započela vezu s Lukom

1

Poznata manekenka uživa u porodičnoj idili s poznatim fudbalerom Lukom Jovićem i njihovim sinom Aleksejem, a sada je prvi put otkrila kako je sve počelo.

foto: Instagram
foto: Instagram


Kako je Sofija Milošević objasnila, nije mogla ni da pomisli da će baš s Lukom Jovićem zasnovati porodicu, a razloga je mnogo — imao je dete, bio je mlađi od nje i odmah su izgradili drugarski odnos.


Luku sam upoznala preko zajedničkog prijatelja. Nije mi bilo ni na kraj pameti da će on biti čovek s kojim ću imati decu. Odmah smo počeli da se zadirkujemo, ali je sve bilo prijateljski. Košulja koju je obukao bila mi je smešna, pa sam ga zezala zbog stajlinga. Bio mi je simpatičan, ali nisam mogla da zamislim sebe pored njega jer je šest godina mlađi. Videla sam ga ranije u novinama, čitala sam neki njegov intervju i znala sam da ima dete. Zbog toga je za mene bio zabranjena zona. Tek kada smo se upoznali, shvatila sam da on nije s majkom svog deteta, iako su u dobrim odnosima — prisetila se manekenka.


Ona je istakla da ju je iznenadio Lukin poziv da izađu i da je sve počelo šalama.

 


Kada me je pozvao da izađemo, pomislila sam: "Vidi ovog malog". Međutim, sve je radio pametno, uglavnom je inicirao druženje preko tog prijatelja. Razmenjivali smo neke smešne slike i viceve, zadirkivali smo se... Sve to je odjednom preraslo u naš prvi sastanak. Pomislila sam: "O ne, meni on ne treba." U tom periodu sam došla iz Njujorka u Srbiju samo da bih osnovala svoj brend. Planirala sam da otputujem u Meksiko jer sam imala ugovoren posao s nekim njihovim brendom. Mnogo sam se radovala tom putu i Luka se nikako tada nije uklapao u moje planove. Međutim, nisam videla da mi je radna viza istekla, pa sam ostala u Srbiji... — ispričala je Sofija.


Miloševićeva je objasnila da je uvek odbijala bračne ponude i da joj je njena sloboda bila izuzetno važna, kao i da pre Luke nije poželela da s nekim od svojih momaka zasnuje porodicu.

 

1 / 15 Foto: Profimedia


Prosidbe sam uvek odbijala, jer nisam želela da se udam. Nije mi bilo važno samo da to odradim. Dugo mi je trebalo da sazrim, da se odlučim za taj korak. Cenila sam svoju slobodu, nisam želela svakom da je dam. Bilo mi je važno da sama odlučujem o svom životu, nisam bila spremna da ga posvetim nekom muškarcu. Luka je prvi kom sam poželela da rodim decu i da zauvek ostanem sa njim — iskrena je.


Manekenka je dodala i da njen verenik i ona žele još jedno dete, kao i da ona mašta o ćerki.


Čim sam rodila Alekseja, pitao me je: "Kada pravimo drugu bebu?" Ne bismo voleli da pravimo veliku razliku između dece. Jedva čekamo da ponovo zatrudnim! On je oduvek želeo da bude mlad tata, a sada sanja o tome da mu rodim fudbalski tim sinova. Ja bih volela da ipak dobijemo ćerku. Mislim da bi se i on skroz raspilavio kad bi uzeo devojčicu u ruke. Zaljubiće se u nju i držaće je kao malo vode na dlanu — kaže Sofija.
 

 

makonda-tracker