otvoreno

ŠUŠKALO SE DA LJUBI BIVŠEG DEČKA POZNATE VODITELJKE: Anja Mit otkrila kako stoje stvari u njenom ljubavnom životu

1

Uvek nasmejana glumica privlači mnogo pažnje javnosti, a mnoge posebno zanima je li ona zaljubljena...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anja Mit važi za glumicu koja je uvek nasmejana, dobrog raspoloženja, i spremna za zabavu! Međutim, malo ko zna da joj posao iziskuje mnogo energije ali i vremena, pa često ne stiže da viđa drage ljude.

 

Ovog puta je za Mondo otvorila dušu i otkrila da joj privatni život često trpi zbog posla!


 Bilo je nedelja i meseci u kojima nisam imala dana odmora. Radila sam nekada 18 sati dnevno. Kada sat zazvoni u 6 ujutru, i kada znam da ću snimati 12 sati i posle igrati predstavu, nije lako. Ali moj posao je moja snaga i strast bez koje jednostavno ne mogu. Privatni život trpi jako i morate dobro da se organizujete za svoje trenutke što mi nije padalo teško. Međutim, imala sam malo vremena za drage ljude, uz svu dobru organizaciju, jer dan ne traje onoliko koliko mi treba. Na moju sreću, imam divne, tolerantne ljude oko sebe koji razumeju moj posao i ne zameraju mi što nisam sa njima češće i duže.

 

Kada bi morala da bira između ljubavi i karijere, lepa glumica kaže:

 

— Oba! Smatram da kompletno ispunjena ličnost mora da radi i na svojoj karijeri i ljubavi svakodnevno. Kada trenutno nemate jedno od ta dva, fokus vam je na drugoj stvari. Više nisam u emotivnoj vezi, tako da mi je fokus na karijeri!

 

Domaći mediji pisali su, inače, ranije ove godine da je lepa glumica u vezi s Nikolom Konstantinovićem, koji je svojevremeno dovođen u vezu s voditeljkom Dušicom Jakovljević.

 

1 / 6 Foto: ATA Images

 

Anju i Nikolu su upoznali zajednički prijatelji, a ljubav je planula na prvi pogled. Svideli su je jedno drugom i posle nekoliko sati zajedničkog provoda, razmenili su brojeve telefona i počeli da se dopisuju. Onda su usledila učestala viđenja i ljubav je počela da cveta. Anji prija Nikolina pažnja, a svaki trenutak proveden sa njim Anju uveseljava, pa ne skidaju osmeh sa lica. Njih dvoje su tek na početku veze, stalno su na vezi i redovno se viđaju kako u restoranima, tako i Anja odlazi kod njega kući — izjavio je nedavno za Blic izvor blizak glumici.

 

S obzirom da više nije u emotivnoj vezi, Anja je otkrila sa kim će provesti novogodišnje praznike.

 

 Novu godinu ću dočekati u krugu porodice jer drugačije i ne može zbog pandemije, što mi ne pada teško, jer najviše volim da budem sa dragim ljudima u miru. Za sve nas je ova godina bila naporna i bolna, i mnogo toga smo naučili. I daleko joj lepa kuća! — kaže glumica za Mondo i zaključuje da ima mnogo neostvarenih novogodišnjih želja.

 

Imam mnogo neostvarenih želja, ali ćutim dok ih ne ostvarim, tako barem kaže pravilo kada ubadamo želju u soc od kafe.

 

 

makonda-tracker