verovale su u nju

"JA SAM BILA VELIKI TALENAT": Jelena Karleuša podelila priču s početka karijere koja mami suze

9

Popularna pevačica nikad ne bi izgradila karijeru da nije bilo podrške njene majke i jedne slavne koleginice

foto: Instagram
foto: Instagram


Pevačica koja danas važi za jednu od najpopularnijih na domaćoj sceni, prve pesme objavila je 1997. godine, zahvaljujući majci Divni Karleuši i Dragani Mirković, piše Mondo.


― Ja sam bila veliki talenat. Moja majka je neko ko je želeo da mi ispuni snove i stane iza mene, nikada mi nije lomila krila, uvek je bila moja najveća podrška. Volela bih da svi roditelji budu podrška svojoj deci ― rekla je pevačica prošle godine u emisiji Zvezde Granda i otkrila da joj je pomoć Dragane Mirković najviše značila.

 

 

― Ja sam veliki borac u životu i izborila bih se. Lav sam i u životu i u horoskopu. Mnogo bi mi teže bilo. Ali sećam se da je moja majka, kada je trebalo da snimim prvi album, bila honorarni voditelj na radiju i plata joj je bila dve marke. A album koji su mi radili Braja i Zoran Tutunović tada je koštao 25.000 maraka i moja majka je pozajmila te pare od Dragane Mirković 1995. godine.

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačice su i danas velike prijateljice, o čemu su neretko govorile u medijima, a Dragana je Jeleni prošle godine, u jeku skandala s golišavim fotografijama, za svoj rođendan Karleuši posvetila i post na Instagramu.

 

 Dragi moji, hvala vam na divnim porukama i čestitkama povodim mog rođendana, ganuli ste me. Ja ću danas, za svoj rođendan, menjati svoju želju za želju da se svi uzdržimo i uzmemo u obzir ove dve divne devojčice koje pate. Budimo ljudi, mislimo na decu.

 

 

makonda-tracker