NJOJ NIKO NIJE MOGAO DA ODOLI

IMAO JE 500 LJUBAVNIKA ZA 7 GODINA: Ova lepotica je bila JEDINA ŽENA s kojom bi Džordž Majkl imao veče ispunjeno strašću

1

Blizak prijatelj pokojnog pevača Džordža Majkla otkrio je pre izvesnog vremena pikanterije iz njegovog privatnog života.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pirs Morgan, jedan od urednika Dejli mejla, u svojoj kolumni svojevremeno otkrio je da je da je njegov blizak prijatelj — pokojni pevač Džordž Majkl — tokom jedne privatne večere u Londonu imao neobičan ispad iskrenosti.

 

Pevač, koji je preminuo krajem 2016. godine, otkrio je tada svima prisutnima da je u toku samo sedam godina imao čak 500 ljubavnika.

 

Džordž Majkl je navodno cele večeri govorio o svojim ljubavnim avanturama i zasmejavao društvo anegdotama. Između ostalih, Morgan još uvek pamti Majklovu priču o francuskom žigolu koji je ucenjivao pevača. Pevač nije odao prisutnima kako se ova priča završila, ali je kroz smeh rekao:

 

Zaboravio sam da mu platim!

 

1 / 16 Foto: Profimedia

 

Morgan je istakao da je poznavao pokojnog pevača prilično dobro, zahvaljujući brojnim intervjuima i kontaktiranju putem mejla, ali ga ništa nije moglo pripremiti za takav "napad iskrenosti". Džordž je bio svestan toga i objasnio zbog čega ne krije tako osetljiv delić svoje intime:

 

Odlučio sam jednostavno da sve priznam da niko ne bi mogao da otkriva stvari o meni — rekao je prevač.

 

 

Međutim, iako je bio deklarisani homoseksualac, Džordž Majkl je istakao da bi se, ako bi spavao sa ženom, rado prepustio strastima s holivudskom divom Elizabet Tejlor.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Majkl je bio blizak prijatelj legendarne Liz, a 1992. godine je nastupio na dobrotvornom koncertu njene fondaciju za borbu protiv side.

 

 

makonda-tracker