Upoznali su se pre 20 godina

LJUBAV KAO NA FILMU: Danas su jedan od OMILJENIH holivudskih parova, a ovako je POČELA njihova PRIČA!

1


Mila Kunis i Ešton Kučer važe za jedan od omiljenih i najskladnijih parova Holivuda, a utehu su jedno u drugom našli nakon prekida dugih veza.

foto: Profimeda
foto: Profimeda

 

Rodila su se najnežnija osećanja, a plod velikih emocija su ćerkica Vajat i sin Dimitri.

 

Upoznali su se pre 20 godina na setu serije "Vesele sedamdesete", ali Mila Kunis i Ešton Kučer svoju su ljubavnu priču započeli mnogo kasnije. On je pre toga bio u braku s 15 godina starijom kolegicom Demi Mur, a Mila u dugogodišnjoj vezi sa Makolijem Kalkinom, međutim, nakon raskida, sudbina ih je spojila.


Nisu ni sanjali da će jednoga dana zasnovati porodicu i biti jedan od najlepših holivudskih parova, a Mila se jednom prilikom prisetila trenutka kad su emocije proradile.

 

- Uvek smo bili u kontaktu, ali nikad nisam ni pomislila da bih mogla biti s njim u vezi. Onda smo se sreli na toj jednoj zabavi. Videla sam s leđa visokog muškarca i pitala se ko je to. Tada se okrenuo i bilo je bukvalno kao u filmovima - muzika je počela da svira, violine... i mislim da sam tada prvi put ostala bez daha. Planirao je da me upozna s prijateljem. Ali, da skratim priču, kući sam otišla tek drugo jutro. To je bio prvi put da sam prespavala u kući nekog dečka, ali on jednostavno nije želeo da odem - opisala je glumica trenutak kad je shvatila da se zaljubila u svog današnjeg supruga.

 

Iako su se prvi put poljubili 1999. godine u seriji "Vesele sedamdesete", što je glumici ujedno bio i prvi poljubac u životu, van seta je prvi poljubac pao u januaru 2012. i posle toga su postali nerazdvojni. Međutim, budući da su oboje tek izašli iz dugih veza, nisu bili spremni za nešto ozbiljno, pa su rešili da se neobavezno viđaju.

1 / 8 Foto: Profimeda

Tri meseca nakon što su počeli da se viđaju, Mila je shvatila da to više nije zabavno i poželela je nešto više, što je očigledno i Eštonu bilo u mislima. Budući da nisu bili u ozbiljnoj vezi, viđali su se i s drugim ljudima, ali bi se često desilo da nakon nekog dejta pozovu jedno drugo i završe veče zajedno. Zato, nakon jednog od razgovora, rešili su da otpočnu ozbiljnu vezu i ubrzo su počeli da žive zajedno. Ostatak je istorija - venčali su se 2015. i dobili dvoje dece, ćerku Vajat Izabel i sina Dimitrija.

 

Samo venčanje bilo je u tajnosti, a u medije je procurila tek pokoja informacija.

 

- Svi detalji o ceremoniji držani su u tajnosti, a gosti su obavešteni manje od 24 sata pre venčanja. To je bilo malo i intimno venčanje s prijateljima i porodicom - rekao je izvor stranim medijima.

 

Mila i Ešton retko daju intervjue, a u vezi s privatnim životom su suzdržani i u više navrata su istakli kako bi voleli da njihova deca odrastaju što dalje od drame i skandala koje nosi javna scena. Na sva putovanja, bila ona poslovne ili privatne prirode, odlaze kao porodica i time se ponose, a paparaci ih neretko uslikaju kako zajedno obavljaju svakodnevne aktivnosti, baš kao da nisu slavne ličnosti. Iako su oboje jako poznati i bogati, to se uopšte ne primećuje po njihovom ponašanju.

 

Mila je u kratkim crtama opisala svoj odnos sa suprugom. Bio je to ujedno i jedan od retkih momenata kada lepa brineta priča o privatnosti.

 

- Imam najboljeg supruga na svetu. Kunem vam se, vrlo sam srećna jer sam dobila takvog muža i osobu koja je puna strpljenja i koji svakodnevno podržava i podstiče našu porodicu - rekla je Kunis, koja je u Budimpešti snimala film, a za vreme čitavog snimanja Ešton i deca bili su s njom u Mađarskoj.

 

Ešton, čije se bogatstvo procenjuje na 200 miliona dolara, jednom prilikom je iznenadio javnost kada je istakao da njegova supruga Mila i on ne odvajaju novac u povereničke fondove za svoju decu i da će podržati decu u pokretanju sopstvenog biznisa, ali da ona neće imati poseban tretman.

 

Ešton Kučer je bio u braku sa slavnom Demi Mur koja je 15 godina starija od njega, a glumica je jednom prilikom stranim medijima otkrila najintimnije detalje njihovog odnosa.

 

Kako prenosi "The New York Times", u svojoj ispovesti glumica je navela da ju je bivši suprug prevario dva puta, a takođe i primoravao da imaju intimne odnose s još jednom osobom u isto vreme. Takođe, ona je navela da je izgubila dete u šestom mesecu trudnoće, a da za to krivi sebe jer je konzumirala velike količine pića.

 

Inače, Ešton i Demi su bili u braku od septembra 2005. godine, a 2011. godine je glumica objavila da su se razišli.


 

 

makonda-tracker