RASKID

"NISAM ZNALA DA JE HTEO..." Aleksandra Mladenović KONAČNO progovorila o KRAHU ljubavi sa Šabanovim sinom

4

Aleksandra Mladenović raskinula je šestomesečnu vezu sa sinom Šabana Šaulića, Mihajlom, navodno, jer nije želela da se uda za njega.

foto: ata images
foto: ata images

Navodno, dok pevačica smatra da je mlada za taj korak, Mihajlo želi da se oženi i dobije dete, a zbog drugačijih pogleda na budućnost, za njih je najbolje rešenje bilo da se raziđu.

 

Pre veze sa zvezdom "Granda" Mihajlo je bio veren, ali je i ta veza doživela krah, na iznenađenje mnogih, pa i njegove porodice. Prijatelji su mislili da će Aleksandra ipak biti ta, jer su se lepo slagali, ali njihova razmišljanja su ih razdvojila. Rastali su se bez skandala i ostali u normalnim odnosima.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Aleksandra se našalila kad je čula pitanje:

 

Ju, nisam znala da je hteo da se oženi mnome! — kroz smeh je rekla pevačica za "Kurir", a onda se uozbiljila i prokomentarisala raskid sa Šaulićem:

 

Šalu na stranu, rastali smo se kao civilizovani ljudi. Ostali smo u korektnom odnosu. Svako vodi svoj život, evo ja sam u svom selu, spremamo slavu. Znate da o toj temi nisam pričala u javnosti, a i moj stav je da o svom ljubavnom životu ne govorim.

 

 

makonda-tracker