otvorila se!

"KRIZA JE, ALI NISAM UGROŽENA": Mlada pevačica pazarila DVA STANA u Beogradu ― evo koliko ih je PLATILA

4

Popularna "Zvezda Granda" uspela je da se stambeno obezbedi, te je tako kupila dva stana ― jedan izdaje, u drugom živi

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Za manje od pet godina, koliko je na estradi, Aleksandra Mladenović uspela je da zaradi za dva stana u Beogradu, čija je ukupna vrednost više od 300.000 evra, piše Kurir.

 

Jedna od najangažovanijih zvezdi "Granda" je početkom ove godine za nekretninu od 60 kvadrata u elitnom naselju Beograd na vodi dala 210.000 evra, o čemu je nerado govorila. Navodno je taj stan kupila na rate, kako je sama izjavila, s tim što ne planira u njemu da živi, već da ga izdaje.

 

― Svakako se slažem da je kriza zbog pandemije, ali nisam ugrožena. Osetio se finansijski gubitak, ali je problem što sada moram da radim za taj stan koji sam kupila ― rekla je pevačica.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Inače, Mladenovićka je 2018. godine kupila i stan na periferiji grada, u kojem i sada živi, i on je bio znatno jeftiniji, ispod sto hiljada. Aleksandra već skoro pet godina važi za jednu od najzaposlenijih pevačica, pa pored klubova i diskoteka, redovno peva i na privatnim proslavama, gde su ogromni bakšiši.

 

Prema saznanjima Kurira, cena njenog honorara je oko 4.000 evra, s tim da od toga "Grand produkciji" daje polovinu. Mesečno je Aleksandra pre korone imala i više od 20 nastupa, što znači da prihoduje oko 40.000 evra, plus bakšiš.

 

 

makonda-tracker