niko od njih nije bio srećan

KAMILA U BELOM, PRINC GLEDA PRAVO U NJU: Najtužnija fotografija s venčanja princeze Dajane i Čarlsa i dalje izaziva BES

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Kamila

19-11-2020 12:18h
Kamila je i u mladosti izgledala kao baba.

Nada

20-11-2020 01:55h
Kako je mogao ovo da priredi Dajani,kakav nečovek???

MilaS

20-11-2020 08:25h
...brakovi krunisanih glava su uglavnom ugovoreni i nemaju veze sa emocijama...proveri se podobnost one koja ce radjati naslednike krune,genetika,poreklo,nasledne bolesti...to su cinjenice...neumoljive...ne verujem da mladjana "princeza srca" to nije znala...pobogu,i ona je imala nekakvu titulu...i nije joj ama bas nimalo falilo telesnih zadovoljstava,imala je ljubavnike za nabrajanje na obe ruke...i zasto bi bilo ko kraljicinom sinu osporavao isto to pravo?...budimo realni...a da je voleo Kamilu,jeste...i ostvario svoj momacki san da bude sa njom...u cemu je problem?

Dreamgirl

01-07-2021 13:56h
NE ZNAM KOGA DA ŽALIM OD NJIH 4...
ČARLSOVA I KAMILINA LJUBAV JE SVE PREŽIVJELA: BRAKOVE, DJECU SA DRUGIMA, BILI JEDNO DRUGOM NA VJENČANJE😱
RUŽNO ŠTO JE KRALJEVSKA PORODICA ZANIJRLA DAJANU, POIGRALI SU SE S NEČIJIM EMOCIJAMA, SNOVIMA JEDNE MLADE ZALJUBLJENE DJEVOJKE...😥
ČARLS SE LOŠE PONEO PREMA OBIJAMA,A TEK OVAJ NESREĆNI KAMILIN MUŽ, ORGANUZUJE MU JE VJEČANJE, QQ😱

Ruzita

02-07-2021 11:50h
Princeza Dajana je iskorišćena za priplod.Rodila decu da se loza nastavi, a Kamila je tu kasnije planirana.Još ludja stvar je to što se čarls zabavljao sa Dajaninom sestrom.I što on sam tu nije odlučivao koga će ozeniti.Tu se skuoe babe, kraljica i ostali koji kumuju koga da ozeni radi priplida.Dajana se nije tu uklopila i da je bila pametna da gsji decu i ona sa strane da nadje koga ce voleti, pa dokle izdrzi.Nije se snašla i mnogo rano se ekspinirala u javnosti, zato su je i likvidirali, da im ne obruka palatu
Je*o ih ugled i njihova čast,bolesno to sve i zive od narodnih para u onolikom zdanju.
A samo figuriraju.
Dolaze mladi, sigurno če nesto menjati, zapičeo je Hari i Megan🙂
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: