PRIVATNO VOLI SAMO JEDNU ŽENU

OVU ŠARMANTNU CRNKU DOBRO KRIJE OD JAVNOSTI: Evo kako izgleda SUPRUGA Matije iz "Igre sudbine" (FOTO)

1

Mladi glumac Pavle Jerinić popularnost je stekao ulogom negativca Matije u seriji "Igra sudbine", ali se o njegovom privatnom životu malo zna...

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Ove godine su Pavle i njegova supruga proslavili drugu godišnjicu braka, a sudeći po njegovim fotografijama na Instagramu, živi sa njom i psom.

 

 

Mladi glumac Pavle Jerinić rođen je 5. novembra u Beogradu, a Fakultet dramskih umetnosti je završio 2009. godine u klasi Biljane Mašić.

 

Ne, naprotiv. Mislim da su uloge negativaca živopisnije od ostalih. Zabavno mi je da igram čoveka koji ima hiljadu lica, zanimljivo mi je da vidim na koje sve načine može da bude odvratan. Imajući u vidu da dobijam poruke u kojima me gledaoci upozoravaju da ni slučajno ne naudim Aleksi, koji je divan i dobar, rekao bih da sam uspešno rešio zadatak. (smeh) ‒ rekao je ranije Jerinić za "Hello".

 

Na pitanje da li je oduvek bio sigurni da će postati glumac, Jerinić je otkrio:

 

Na kraju srednje škole mislio sam da je gluma jedino što umem da radim, što je bila kompletna budalaština. Naknadna pamet, gledano kroz prizmu interesovanja koja danas imam, kaže mi da sam mogao da odem i na jezike ili novinarstvo, da upišem medicinu, pa kasnije izučavam psihijatriju. I sport je bio jedna od opcija, dugo sam trenirao fudbal i košarku. Na kraju, eto me tu gde sam. S obzirom na to da mi dobro ide, rekao bih da nisam pogrešio.

 

Ovako izgleda njegova supruga:

 

 

makonda-tracker