nije se dalo

NA SNIMANJU FILMA UPOZNALA JE SLAVNOG KERIJA GRANTA: Sofija Loren je živela bajkovitim životom, ali ovo nije dočekala

1

Sofija je tada imala 23 godine, a Keri, koji je u trenutku njihovog upoznavanja bio u trećem braku sa suprugom Betsi Drejk, bio je stariji od nje više od 30 godina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Sofija Loren se 1966. godine udala za Karla Pontija i s njim dobila dva sina, Edoarda (47) i Karla (51). Međutim, njihova romansa naišla je na prepreke, jer se Karlo prema italijanskim zakonima nije mogao razvesti od prve supruge Đulijane Fiastri. Za ljubav svog života uspela je da se uda tek kad su postali francuski državljani.

 

Filmski producent, s više od 140 naslova, preminuo je 2007. nakon 41 godine braka sa Sofijom. Međutim, holivudska ikona koja veruje da 'nikad ne bi mogla da živi a da ne voli', kategorički odbija pomisao da si ispuni životni san i zakorači u beloj haljini, jer ima decu i unuke.

 

Pre braka s Pontijem, Sofija je bila u ljubavnoj vezi s Kerijem Grantom, holivudskom zvezdom s kojim je 1957. snimala film 'Ponos i strast'.

 

Sofija je tada imala 23 godine, a Keri, koji je u trenutku njihovog upoznavanja bio u trećem braku sa suprugom Betsi Drejk, bio je stariji od nje više od 30 godina.

 

foto: promo

'Imali smo jako lep odnos, ali ja sam imal 23 godine i Keri je bio mnogo stariji od mene. Kad imate 23 godine, ideje o ljubavi nisu vam baš jasne i ne znate šta radite. To je bio moj prvi američki film i mnoge su se stvari tada događale u mom životu, ali u Italiji sam upoznala Karla Pontija i u njega se jako zaljubila', rekla je Sofija i priznala da se borila s odabirom između dva muškarca, ali da se ljubavi svog života nije mogla odreći.

 

'Nisam želela da se odreknem ljubavi svog života jer sam snimala film s velikom zvezdom', kaže Sofija i opovrgava tvrdnje da je odbila Grantovu prosidbu.

 

'Nije me zaprosio. Zajedno smo radili na mom prvom američkom filmu, 'Ponos i strast', zajedno s Frenk Sinatrom. Keri Grant je bio vrlo lep čovjek i predivan glumac, ali me nije zaprosio. Mislim, kako možeš zaprositi nekog dok snimaš film? To je nemoguće', kaže glumica i otkriva da su su ona i Grant često pisali pisma i do kraja imali dugo, predivno i civilizovano prijateljstvo.

 

 

makonda-tracker