LJUBAV CVETA

VEĆ DVE GODINE UŽIVAJU U SKLADNOJ VEZI: Ćerka Radeta Šerbedžije osvojila srce srpskog GLUMCA! (FOTO)

0

U pitanju je mladi umetnik koji je nedavno nagrađen za najbolju ulogu na 55. Filmskim susretima u Nišu, po mišljenju kolega za bravuru u filmu "Moj jutarnji smeh".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naslednica poznatog glumca Radeta Šerbedžije, Nina u emotivnoj je vezi sa glumcem Flipom Đurićem.

 

U pitanju je mladi umetnik koji je nedavno nagrađen za najbolju ulogu na 55. Filmskim susretima u Nišu, po mišljenju kolega za bravuru u filmu "Moj jutarnji smeh". Đurić i naslednica Šerbedžije u vezi su, kako saznajemo od izvora bliskog njima, još od januara 2018, ali dosad se nisu zajedno pojavljivali u javnosti. Jednom prilikom, govoreći o proslavi 73. rođendana svog oca, Nina je istakla da je emotivno ispunjena, pa je tada iznela nekoliko detalja o svom partneru.

 

foto: Youtube Printscreen

"Neki kažu da je glumac, ali on više voli da ga zovu gejmer (smeh). To mi je prvi dečko u životu. Pre pet godina na Brionima je glumio u jednoj predstavi, ali spojili smo se tek prošle godine" - rekla je ona u avgustu 2019. za hrvatsku "Gloriju".

 

Filip je tada bio manje poznat široj javnosti iako je imao nekoliko zapaženih uloga u serijama "Sinđelići" i "Grupa", gde je glumio negativca Strahinju. Prema rečima našeg izvora, Rade i njegova supruga Lenka Šerbedžija su oduševljeni izborom svoje najstarije naslednice i lepo se slažu sa Đurićem, koji povremeno boravi kod njih u Hrvatskoj.

 

 

 

makonda-tracker