baš tužno

POKUŠAVALA JE DA SE UBIJE SVE DOK U TOME NIJE USPELA: Bora Drljača TRAGIČNO je izgubio JEDINE DVE žene koje je voleo

0

Naš čuveni pevač Bora Drljača preminuo je u 79. godini, a ova vest mnoge je rastužila.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Njega život nije mazio, a prošao je i kroz tužne i teške gubitke voljenih osoba, što je na njemu ostavilo velikog traga.

 

Tragični slučaj ga je zauvek odvojio od prve supruge, dok je bez druge ostao pre dve godine. Njegova prva supruga Verica, naime, izvršila je samoubistvo.

 

"I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasao sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim", pričao je tada Bora u suzama, dok je prepričavao da je našao ženino oproštajno pismo.

 

"Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu.“ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim. Nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku kod hotela „Jugoslavija“, gde je inače išla da vežba. Jedan doktor mi je tada rekao da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasti. To će uraditi kad-tad, baš kao i moja žena. Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, obesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na decu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, grešio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva-tri meseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao", govorio je Drljača.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Njegova nevenčana supruga Rada preminula je nakon borbe sa karcinomom. 

Pevač je tada bio potresen, plakao i rekao da je Rada bila njegova jedina ljubav.

 

"Mnogo mi je žao, ona je bila moja jedina ljubav. Jednu sam ljubav već izgubio, a Rada je isto bila moja velika ljubav i sada sam ostao sam. Čekam da mi stignu njena deca. Biće sahranjena pored svoje majke", rekao je Bora za "Kurir" i nije mogao da prestane da plače.

 

 

 

makonda-tracker