ljubavna priča kao iz filma

ZALJUBIO SE U NJU JOŠ KAD JE BIO DETE: Pevač je čekao priliku dugih 10 godina i KONAČNO osvojio srce SLAVNE KOLEGINICE!

0

Čak i kada je se udala i sve je izgledalo kao da je vreme da digne ruke, ovaj plavokosi mladić nije gubio nadu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Australijski pevač Kodi Simpson mnogo pre nego što je uopšte upoznao Majli Sajrus pričao je o svom divljenju prema njoj, čak i javno ― u intervjuima. Njih dvoje su se konačno upoznali 2012. godine u Los Anđelesu, na premijeri filma Igre gladi, u kojem je igrao Lijam Hemsvort, tada dečko, a kasnije i suprug slavne pevačice.

 

Tri godine kasnije, oni su zajedno učestvovali u jednoj humanitarnoj akciji, pri čemu su se zbližili i postali bliski prijatelji.


Ipak, američka javnost nije zaboravila da je ovaj australijski muzičar 2009. i 2010. čak tvitovao o tome koliko voli Majli.


― Majli Sajrus je uvek bila poznata ličnost u koju sam bio zaljubljena kao dete. Znao sam sve reči njenih pesama, neću da vas lažem ― izjavio je on 2012. u intervjuu za Fjuz.

1 / 5 Foto: Profimedia

― Ne stidim se toga. Ja sam veliki fan Majli Sajrus.

 

Kada su se konačno sreli uživo, on je stidljivo pred kamerama rekao da Majli izgleda lepo, ali da se još uvek nisu lično upoznali.

 

Simpson se, kao što smo već pomenuli, kasnije družio s Majli i bio u nekim kraćim vezama, od kojih je najpoznatija ona s manekenkom Điđi Hadid. Majli je, međutim, za njega uvek bila broj jedan.


― Majli je najbolja devojka ikad, volim je do smrti. Mislim da je najbolja. Uvek je tu da mi pomogne. Tako je kul... Pušta me i da slikam po zidovima u njenoj kući ― ispričao je on jednom prilkom.

 

Konačno, u oktobru prošle godine Majli i Kodi započeli su romansu, odmah nakon što je pevačica izašla iz braka sa Lijaom Hemsvortom.

 

Ipak, proteklih dana medijima su se proširile informacije da su Majli i Kodi rešili da okončaju vezu, a da li će uslediti pomirenje i obnavljanje jednogodišnje ljubavi, ostaje da vidimo.

 

 

makonda-tracker