preterali

POKAZALI SU PREVIŠE: Zbog golišave fotografije poznatog para fanovi su se složili — neke stvari treba da OSTANU PRIVATNE

0

S njom nikad kraja iznenađenjima!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ljubavni život pevačice Majli Sajrus (27) i više je nego buran, ali u poslednje vreme deluje kao da je uplovila u mirnu luku s kolegom Kodijem Simpsonom (23), a delić njihovog uživanja par je podelio na društvenoj mreži Instagram.

 

Pevač, koji godinama pre nego što je osvojio njeno srce nije krio koliko je očaran svojom prijateljicom Majli, objavio je, naime, fotografiju koja pokazuje njihovu intimu. Na njoj vidimo Kodija bez odeće između Majlinih nogu i pevačicu u providnom donjem vešu kako drži makaze i izgleda kao da se sprema da ga ošiša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @codysimpson on

 

Dok je jedan deo Kodijevih obožavalaca oduševljen što je dobio priliku da na ovakav način zaviri u njihovu privatnost, nije malo onih koji su šokirani time koliko daleko ide ovaj par u svojim aktivnostima na Instagramu.

 

Šta ovo, pobogu, Majli nosi?“, „Zašto ste ovakvi?“ i „Zar neke stvari ne bi morale da ostanu deo privatnosti?“ samo su neki od komentara koje su Sajrusova i Simpson dobili.

 

 

makonda-tracker