da li ste znali?

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT GORANA BREGOVIĆA: Prvu ženu upoznao je u STRIPTIZ BARU, voleo je slavnu GLUMICU, a onda i MANEKENKU

5

Iako će uskoro zakoračiti u osmu deceniju, ljubavni život Gorana Bregovića i dalje intrigira javnost

foto: Damir Dervišagić

Imala je svega devetnaest godina, a Bregović deset više.

 

Dalje priče koje kruže za sve ono što je muzičar radio javno, ide u prilog priči koja se mesecima prepričavala u javnim krugovima. Osmadesetih godina kao novinarka Alka Vuica došla je u Sarajevo da za zagrebački magazin "Polet" uradi intervju sa članom iz gupe "Bijelo dugme".

 

Pre samog početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: "Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje", što je bilo početak njihovih javnih proizivki. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit "Pedikulis pubis" što sa latinskog prevoda znači stidne vaši. Tada je Alka pobesnela i dugo nije pričala sa Goranom.

 

Međutim tu nije bilo kraja, muzičar u najvećem zenitu slave nije ostao imun na najpopulariju mankenku Ljiljanu Ticu sa kojom se zabavljao dve godine. U javnosti su otvoreno govorili o svojoj ljubavi.

 

Međutim nakon raskida, mankenka je za javnost ispričala da je veza bila veoma burna, te je ona istakla da je bila ljubomorna i posesvina. U sećanju na ovu ljubav posvetio joj je pesmu „Bitanga i princeza“. Nekoliko godina kasnije Ljiljana se udala za dobrosituiranog Nemaca i napustila zemlju.

 

Kada su Bregoviću izleti dosadili, rešio je da skrasi i 1993. godine venčao se sa Dženanom Sudžukom, sa kojom danas ima troje dece.


 

 

makonda-tracker