iskreno

"PRVA IM PRIĆI NEĆU!" Ceca otkrila šta je potrebno muškarcu da bi je osvojio

0

Koliko je javnosti poznato, popularna pevačica godinama je sama, a kako ističe, njoj nije lako prići, a muškarcima ne prilazi prva.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedna od najatraktivnijih srpskih baka Svetlana Ražnatović Ceca uživa u novoj životnoj ulozi i, kako ističe, najbolje se u svojoj porodici snašla otkad je na svet stigao njen unuk Željko.


Naravno da sam se najbolje snašla ja. Jednostavno tu sam, volim to dete, mogu da mu pružim smeh, radost, svoje vreme. Roditelji svakim danom su sve bogatiji i iskusniji u tome kako je biti roditelj. Što se tiče Anastasije, Bogdane i Veljka, možete da pitate njih lično — kaže Ceca za Blic.

 

Ona je otkrila da izlazi dva ili tri puta mesečno, iako "kada joj novinari broje" to deluje znatno češće, a ispričala je i kako izgleda kad jedna od najvećih balkanskih zvezda uđe u pun restoran.


Svi mi se dive u tajnosti, sami u sebi (smeh). Šalim se malo. Priđu ljudi da se upoznamo, fotografišemo, što je nešto sasvim normalno. Ako me pitate, što bi današnji klinici rekli, da li me neko muva — to se ne dešava — iskrena je pevačica.


Ona je dodala da joj nije lako prići u takvim situacijama.

 

1 / 14 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Da se ne lažemo, jeste mi teško prići. Na primer i da hoćete da mi priđete u restoranu, nema šanse da to neće svi videti. Ne znate ni kako ću ja reagovati. I tako dalje. Činjenica je to. Ne znam kako bih posavetovala te pripadnike jačeg pola. Ono što sigurno mogu da kažem — prva im prići neću — kaže Ceca.


Ona je otkrila i da je "ne muvaju" na društvenim mrežama, kao i kakav treba da bude muškarac koji će moći da osvoji njeno srce.


“A onda si se ti pojavio kao da si magija”. Da budemo malo ozbiljni, ne treba mi mađioničar, ni čarobnjak, potreban mi je onaj ko može da probudi tu hemiju između nas. Kako će on izgledati, sada sa malo više životnog iskustva, mogu da kažem da pravila nema, ali ipak sam esteta te volim lepe pojave — zaključila je.

 

 

makonda-tracker