bore se

"I MI SMO ŽIVA BIĆA, KOJA TREBA DA OPSTANU": Ceca iskreno o krizi na estradi, usled pandemije virusa korona!

14

Fali im druženje sa publikom i posao.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nakon povratka iz Lucerna na aerodromu bila je raspložena da sa publikom podeli trenutno stanje zbog pandemije  virusa korona.

 

"U Lucernu je mnogo opuštenije. Moranje je da nose maske u zatvorenim prostorima, na ulicama ne, potpuno slobodno šetaju. Cirih je nešto drugačije, oni su rigorozniji, verovatno što su imali porast zaraženih. U svakom slučaju, meni je bilo dovoljno da samo izađem na binu i da osetim tu energiju napokon. Stvarno nam to fali", rekla je Ceca za emisiju "Ekskluziv" i nastavila:

 

foto: Damir Dervišagić

"Estrada je stvarno u problemu. Ne pričamo sada o meni, Lukasu, Breni... A što i da ne pričamo o nama? Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula, a zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade. Mislim da to nije fer. To nešto što mediji malo provuku, estrada kuka. Pa kuka, naravno, zato što i mi imamo porodice i mi smo živa bića koja treba da opstanu."

 

Ceca navodi da je bilo putnika na njenom letu.

 

"Lukas i ja smo bili sami u biznisu, ali je bilo putnika. I na tamo, i na ovamo. Narod funkcioniše, mora život da se nastavi. Ovo može da traje Boga pitaj do kada, ali mi moramo da živimo i da preživljavamo", navela je ona.

 

 

 

makonda-tracker