tragedija

"STAJAO SAM PORED NJENOG KREVETA I REKAO JOJ DA JE VOLIM": Slavni glumac ne može da preboli smrt supruge Nataše!

1

Venčali su se na leto 1994. godine. Ričardsonova je tada naumila da dokaže da je dug i srećan brak u Holivudu moguć

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumački par bio je u braku 15 godina, a rastavila ih je tragedija. Nataša Ričardson poginula je 18. marta 2009. godine, u 46. godini. Iza sebe je ostavila ožalošćenog supruga, glumca Lijama Nisona (64) i dvojicu sinova, Majkla (21) i Danijela (20).

 

Nataša, ćerka glumačke legende Vanese Redgrejv i redatelja Tonija Ričardsona, upoznala je Lijama na Brodveju 1993. godine. Imala 29 godina i bila je udata za producenta Roberta Foksa kada je dobila ulogu u mjuziklu 'Ana Kristi'. Iako nije bio velika holivudska zvezda kao danas, Nison je tada bio na glasu kao jedan od 'zavodnika', o čijim se aferama s Helen Miren, Džulijom Roberts i Bruk Šilds uveliko pisalo.

 

Nataša je producentima mjuzikla predložila Lijama za glavnu ulogu. Kontaktirala ga je i nagovorila da joj se pridruži. Hemija glumačkog para bila je glavna tema svih recenzija mjuzikla, a oboje su zbog tih uloga i dobili nominaciju za prestižnu pozorišnu nagradu Toni. Nataša se mesec dana nakon što su završile izvedbe razvela od supruga, a tada su krenule glasine da je upravo Nison razlog.

 

"Nije mi bilo lako kada sam ga upoznala. Radila sam s njim, a sve se tako brzo dogodilo, a onda je to postala trač tema. Bio je loš 'tajming', ali šta da kažem? Očito je bilo da sam se jako zaljubila u njega", rekla je svojevremeno glumica kojoj nije smetalo što Lijama doživljavaju kao 'ženskaroša'.

 

"Drago mi je što se žene zaljubljuju u njega, jer tačno znam zašto", dodala je. Nakon što je otputovao u Poljsku kako bi snimao 'Šindlerovu listu', Nison je shvatio da mu Nataša nedostaje i da je njihova veza prava i vredna truda.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker