blistaju od ljubavi

LEPI, SREĆNI I ZALJUBLJENI DO UŠIJU! 10 najskladnijih parova među domaćim zvezdama

2

Svaka od ovih poznatih ličnosti je i više nego uspešna u svom poslu, a svi oni priznanja i pohvale primaju ponosno držeći za ruku svoje druge polovine...

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

 

Dok smo u filmu "Zona Zamfirova" gledali kako se lik Maneta, kog je odigrao Vojin Ćetković, zaljubljuje u Zonu Zamfirovu Katarine Radivojević, iza kamera se događalo nešto drugo – Ćetković je bio očaran mladom Slobodom Mićalović. Njihovo prijateljstvo postepeno je preraslo u ljubav, a par se venčao 2008. godine.

 

Sloboda i Vojin danas su ponosni mama i tata bliznakinja Vere i Mile, a kako je glumica jednom prilikom ispričala, oni se trude da žive normalnim životom.

 

Od braka ne pravimo dramu već živimo sasvim normalno. Nema većeg uspeha nego kada dvoje ljudi, koji se jedno drugom obećaju pred Bogom, uživaju u harmoničnoj zajednici. Danas je mnogo lakše rastati se nego očuvati brak. Moj život svodi se na posao i na posvećenost kćerkama i suprugu. Izlazimo, igramo se i ništa mi nije važnije od njih – izjavila je Sloboda.

 


Severina i Igor Kojić

 

1 / 7 Foto: Ana Paunković


Kada se u maju 2015. u magazinu Story pojavio intervju sa Severinom – tada Vučković – u kojem je lepa Splićanka priznala da je zaljubljena u Igora Kojića, danima je to bila jedna od glavnih tema u medijima u regionu. Danas, kada je Severina supruga sina pevača Dragana Kojića Kebe, ona izgleda srećnije nego ikada, posebno u trenucima kada je u zagrljaju svog izabranika... Igor i njegova porodica bili su Severini velika podrška kada je privremeno izgubila starateljstvo nad sinom, a pevačicin suprug više puta je pokazao koliko joj je stalo do malenog Aleksandra.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker