pričalo se o tajnoj svadbi

DUGO SE ŠUŠKA O NJIHOVOM VENČANJU: Snežana Đurišić OTVORENO o vezi s ginekologom i o tome kako izolacija utiče na njih

0

Nakon što se više puta „šuškalo“ o venčanju čuvene pevačice narodne muzike i ginekologa Vanje Miloševića, ona je iskreno objasnila šta je istina

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Jedan od najcenjenijih izvođača kada je u pitanju narodna muzika u našoj zemlji je svakako Snežana Đurišić, koja vodi miran porodičan život daleko od očiju javnosti iako privlači mnogo pažnje medija.

 

Ona ne krije da joj je profesionalna pauza, zbog vanrednog stanja, i te kako prijala, ali da sada već jedva čeka da se vrati na scenu. Dok se za to ne stvore uslovi, poznata pevačica nastoji da što više uživa u slobodnom vremenu koje provodi sa unicima – Teodorom, Lanom, Lukom i Milošem, kao i emotivnim partnerom, ginekologom Vanjom Miloševićem.

 

Izolacija i boravak u kući, kao produkt učinili su da mnogi preispitaju sopstveni život i svakodnevicu, a među njima je i Snežana Đurišić.

 

Pevačica je, prema sopstvenom priznanju, dosta vremena provela u sličnim razmišljanjima.

 

Svi smo primetili kako se menjamo na ovaj ili onaj način. Pandemija je mnogo toga odnela, ali i donela, interesantno je sve to posmatrati. Pre nego što smo postali emotivni partneri, Vanja i ja smo godinama bili prijatelji, stoga smo se fokusirali na međusobne talente, dok mane posmatramo kao njihov konkavni odraz – istakla je Snežana za magazin Story.

 

1 / 5 Foto: Sonja Spasić


Interesovanje fanova za njenu privatnost još je veće otkad je pevačica u srećnoj vezi s ginekologom Vanjom Miloševićem, a njihov skladan odnos i sreća podstakli su glasine da bi par mogao da stane na „ludi kamen“. Ipak, Snežana to demantuje.

 

Mi o tome niti razmišljamo, niti je to sfera našeg interesovanja. Mi smo zreli i dovoljno pametni da nam to nije prioritet i da znamo da od toga ne zavisi da li će naša veza biti uspešna. Nemam planove za svadbu. A i da imam podelila bih to sa sedmom silom – ispričala je Snežana pre dve godine za domaće medije.


Kada ste ostvareni u svakom pogledu, kada su vam deca velika, kada znate da uživate u slobodi, tišini, ljubavi i u svakom danu, ne postoji potreba da se u tom smislu bilo šta menja – zaključila je ona tada.

 

 

 

makonda-tracker