preduzela drastičan korak

"UGROZILI SU BEZBEDNOST MOJE PORODICE": Snežana Đurišić potresena zbog LAŽNIH VESTI o svojoj SMRTI, donela VAŽNU odluku!

2

Snežana Đurišić potresla se kada se internetom proširila lažna vest o njenoj smrti, a ta informacija uznemirila je i članove njene porodice zbog čega se pevačica odlučila na drastičan korak

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naime, pre nekoliko meseci društvenim mrežama proširila se informacija da je pevačica doživela tešku saobraćajnu nesreću i izgubila život. Ove vesti potresle su i samu pevačicu, ali i članove njene porodice, koje je odmah pozvala da im kaže da je u pitanju lažna informacija.

 

- Sva u čudu sam jurila da javim porodici da sam dobro, da se nekom ne daj bože nešto ne desi. Evo sada ponovo je neko na Jutjubu objavio kako me je Đani pronašao mrtvu. Sad ću da potegnem advokate - rekla je Snežana u emisiji ''Premijera'' i dodala:

 

- Šta se nalazi u tim umovima ljudskim koji prvo to osmisle, a onda u onim drugim koji to objave, a ne provere... Dala sam advokatu da se time bavi i od sada ću svaki članak koji o meni ide u medijima, a da nije istinit, dati mom advokatu da se pozabavi njime. Više neću da ignorišem to. Koliko god ja to ignorisala, mislim da je to ugrožavanje bezbednosti moje porodice i familije u trenutku kad pročitaju tako nešto, jer ja sam puno na putu i neću da se pitam da li će moja mama stići da proveri da li sam živa ili će je strefiti infarkt odmah. E, to više neću praštati - zaključila je Snežana.

 

 

makonda-tracker