uskoro će sviti porodično gnezdo

„LUKA JE ZASMEJAVA, POKUŠAVAJU DA SKRENU MISLI“: Trudna Sofija uskoro napušta Srbiju, a evo zašto se povukla iz javnosti

2

Kako trudnoća manekenke Sofije Milošević odmiče, njen izabranik Luka Jović i ona navodno žele da pobegnu od stresa

foto: Instagram
foto: Instagram

Kako tvrdi Blic, Luka Jović se navodno nalazi u Madridu, dok je njegova devojka Sofija MIlošević, koja je trenutno u drugom stanju, u svom stanu u Beogradu.

 

– Stalno su na vezi putem video-poziva, a društvo joj prave najbliži dok je u Beogradu. Ona će, čim se otvore granice i počnu letovi, otputovati za Španiju. Ona se zabrinula zbog njegove povrede, a Luka je ubeđuje da će biti dobro i da nema potrebe da se neriva, posebno zbog njenog trenutnog stanja. Stres i nervoza joj sada nisu potrebni dok je u drugom stanju. Luka je zasmejava, pokušavaju oboje da skrenu misli. Ono što mu je Sofija obećala je da će odmah po otvaranju granica spakovati kofere i doći kod njega – kaže za ovaj portal izvor blizak manekenki.

 

 

Kako je neimenovani izvor dodao, to je bio plan i da nije došlo do Lukine povrede, ali je ona svakako ubrzala Sofijin dolazak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

 

Ona sada završava obaveze oko svog modnog ateljea, kako bi saradnicima objasnila šta treba da rade dok ona nije u Beogradu. Osim toga, redovno ide na preglede i sve je kako treba. Trudnoća lepo napreduje, a Sofija se ugojila sedam kilograma, mada se to na njoj ne vidi. Prošle su je mučnine i sada mnogo bolje funkcioniše – dodaje naš izvor.

 

Prema rečima izvora, za sve što joj treba tu su njena i Lukina porodica, a manekenkina rođaka sa decom često prespava kod nje.

 

 

Pošto Lukina sestra Mila živi u Beogradu, ona je najčešće sa Sofijom u kontaktu i kada imaju vremena vide se. Dobro razumeju iako su dosta različite, ali se odlično slažu. Sofija dosta vremena provodi sa svojim sestrićima, za koje je vezana, ali i sa prijateljicama, što Sofiji, koja voli da šeta, posebno sada kada je lepo vreme, izuzetno prija. Sofija obožava decu, da se igra sa njima i da im ugađa, pa je srećna što će za nekoliko meseci držati svoju bebu u naručju – objašnjava naš izvor i ističe da budući roditelji još uvek nisu odučili gde će se ona poroditi.

 

Postoji opcija da to bude u Beogradu na privatnoj klinici, ali razmišlja i o Madridu. Volela bi da joj dete ima državljanstvo neke evropske metropole. Sve zavisi kako će odmicati trudnoća, ali i Lukina karijera. Mnogo je faktora o kojima trenutno razmišljaju. Luka jeste detinjast, ali je kao otac brižan, što je pokazao i prema sinu kojeg ima iz prethodne veze. Sofija je starija nekoliko godina, staloženija je, pa je to uticalo i na Luku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

 

Iako je donedavno punila medijske stupce detaljima iz privatnog života, Sofija se, otkada je u blagoslovenom stanju, potpuno povukla iz javnosti, te o trudnoći sve obavestila samo na društvenim mrežama.

 

Sofija nikada nije marila za natpise po medijima, trudila se da bude iznad toga pa je tako o ljubavnom životu govorila šturo. Vezu sa Lukom je počela tajno, a onda se oglasila kako bi objasnila da ga nije ona odvojila od devojke s kojom je dobio dete. To ju je baš iznerviralo. Sada se povukla kako bi vodila miran porodičan život i na miru odlučila kako će dalje i gde će nastaviti život kada dođe beba – završava izvor.

 

 

makonda-tracker