predivno

PONOSNA JE NA SVOJ STOMAČIĆ: Lepa trudnica Sofija Milošević objavila OČARAVAJUĆU fotografiju

4


Kako trudnoća odmiče i njihova beba napreduje, fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević ne skidaju osmehe s lica

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Od početka svoje veze, plavokosa lepotica i srpski fudbalski reprezentativac suočili su se s brojnim problemima, najviše zbog pažnje medija i javnosti koju je njihova ljubav privukla. Nakon nekoliko turbulentnih meseci, par je, međutim, konačno uspeo da uplovi u mirniju luku i uživa u svojoj sreći, kojoj umnogome doprinosi činjenica da je Sofija u drugom stanju.

 

S obzirom na to da su Luka Jović i Sofija Milošević veoma aktivni na društvenim mrežama, njihovi fanovi s pažnjom prate kako se lepotica menja tokom trudnoće. Ona, međutim, izgleda jednako lepo i poželjno kao i uvek, a događa se samo jedna promena – njen ravan stomak počeo je da raste, a srećna buduća mama s ponosom ga ističe.


Manekenka je tako tokom šetnje sa svojim dragim pozirala u uskoj majici žute boje koja ističe svaki milimetar njenog tela i otkriva mali trudnički stomak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on


"Kako si tako lepa", "Dobro ti stoji žuto", "Tako lepa devojka" samo su neki komplimenata koje je lepa trudnica dobila od svojih pratilaca.

 

 

makonda-tracker