velika ljubav

LEPA BRENA DOBILA SNAHU, ISPLIVALI I DETALJI NJIHOVOG ODNOSA: Viktorova devojka se uselila u dom Živojinovića?

1

Viktor Živojinović (22) u vilu na Bežanijskoj kosi doveo je devojku Sandru Miljaković (26), s kojom je u vezi nepunih godinu dana, tvrde domaći mediji

foto: Luka Stojanović
foto: Luka Stojanović

Njih dvoje su rešili da žive u jednom delu kuće koji uveliko renoviraju i opremaju, pa su proteklog vikenda viđeni kako kupuju nameštaj, piše Informer i dodaje da je nova Brenina snajka iz Brusa, a u Beogradu studira srpski jezik i književnost i radi kao šminkerka. I navodno uveliko šminka buduću svekrvu za sva njena javna pojavljivanja!


Viktor i Sandra su nerazdvojni od prvog dana i baš se vole. On je čak zbog nje rešio drastično da smrša. Devojka ga je motivisala da istraje u dijeti i treninzima, pa je uspeo da skine čak 54 kilograma! – priča dobro obavešten izvor i dodaje da se mladi par odlučio za zajednički život tokom pandemije korone.

 

Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer ju je svakodnevno šminkala. Brena je toliko oduševljena njenim umećem da je počela da je reklamira i na društvenim mrežama. Ona i Boba su čak i predložili da se Sandra preseli kod njih! 


Iako žive pod istim krovom, mladi par ima svoju intimu.

 

foto: Damir Dervišagić

Kod Brene i Bobe ima dovoljno mesta za sve, Viktoru su već namenili dobar deo vile u kome on boravi sa Sandrom. Dogovorili su se da se okupljaju samo za ručkom, a da u ostatku dana mogu da se osame. Rešili su da opreme sobe po svom ukusu, pa su prošlog vikenda kupili nov nameštaj. Ona je izabrala novu spavaću sobu, a Viktor je bez pogovora sve platio – priča izvor i dodaje da najmlađi Živojinović još ne planira brak.

 

"Odlepio" je za Sandrom, ali još neće da se ženi. Rekao mi je da će o braku da pričaju tek kad ona završi fakultet.

 

Kako saznaje ovaj list, Sandri je Viktor prva velika ljubav.

 

Sandra nije imala poznate momke, pa nije navikla na pažnju medija. Imala je nekoliko kratkih veza, a svojevremeno je pokušavao da je osvoji Marko Miljković! Oboje su iz Brusa i imaju zajedničke prijatelje, ali Sandra nikad nije želela da bude sa njim – priča izvor.

 

 

makonda-tracker