uporedila

"MOJ DEDA JE ZLOSTAVLJAO MOJU BAKU CEO ŽIVOT": Kija Kockar otkrila POTRESNE porodične detalje, pa progovorila o NJIMA

6

Nije zaobišla ni bivšeg supruga, pevača Slobu Radanovića

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kija Kockar je nedavno dala jedan intervju i tada istakla da osuđuje nasilje Gagija Đoganija nad Anabelom, ali da to nije izgovor za Lunino ponašanje i postupke. Dodala je i da je u njenoj porodici bilo fizičkog nasilja, ali da njeni najbliži to nisu koristili kao izgovor.

 

"Moj deda je zlostavljao moju baku ceo život, pa moja mama, tetka i ujak nisu to uzimali kao izgovor da drugima čine zlo, a i te kako su patili i živeli pored toga nasilja i u velikom siromaštvu. To ih je samo navelo da budu bolji ljudi", rekla je Kija za IDJ TV.

 

"Što se tiče Slobodana, te gaće su simbol svih tih grotesknih stvari između njihove dve porodice u tom trenutku. Gledali ste. Ovi sad unutra mi se svi skupa gade, a Slobodan je postao samo predmet sprdnje mojih prijatelja i mene. On više nije Balvan. On je ameba, mikroskopom vidljiva životinjica koja stalno menja svoj oblik, jednoćelijski organizam. Ženskog roda.
Rekla sam da više neću da se zezam javno, jer ljudi sve shvataju bukvalno. Šteta jer smo mi jako duhoviti. Propustili su toliko dobrih fora. Ali mogu, eto, da navedem definiciju. Ipak je to naučno dokazano.
"

 

 

makonda-tracker