sjajna ideja

MOGU LI RODŽER I MIRKA OVO? Novak i Jelena Đoković pokrenuli su novi Instagram IZAZOV — i malo ko će se usuditi!

1

Srpski teniser i njegova supruga izveli su nešto neverovatno, a potom izazvali brojne slavne sportiste i njihove supruge da pokušaju isto

foto: Instagram
foto: Instagram

Otkako je počela pandemija virusa korona i većina ostaje kod kuće bi sprečila brzo širenje virusa, mnoge zvezde vreme provode u svoja četiri zida, pa smo proteklih sedmica imali priliku da vidimo kako odgovaraju na interesantne Instagram izazove.


Naš teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena rešili su da i sami pokrenu jednu takvu igru, s tom što je teško da će mnogo poznatih ličnosti uspeti da odgovori na njihov izazov.

 

Poznati par je, naime, objavio snimak u kojem je pozvao Rodžera Federera i njegovu suprugu Mirku, Kristijana Ronalda s verenicom Georginom, Nadala sa suprugom Siskom, Ivanu Španović s dečkom i mnoge druge da izvedu složenu joga-pozu!


Novak i Jelena otkrili su da su snimali desetak puta jer im deca i ljubimci stalno trčkaraju kroz kuću i iskoristili ovu priliku da svima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru čestitaju praznik i istakli da iščekuju proslavu Uskrsa po julijanskom sledećeg vikenda.


Evo kakav su zadatak Novak i Jelena svima postavili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

makonda-tracker