rasprava se nastavlja

NIJE OSTALA NEMA NA KRITIKE: Zorannah PONOVO na meti osude zbog stava o muško-ženskim odnosima, a evo šta poručuje svima

0

Popularna modna blogerka još jednom je dala izjavu koja je digla mnogo prašine u javnosti.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što je prošle godine izazvala pravu buru u javnosti izjavom da žena treba da zarađuje manje i da joj muž bude glavna preokupacija, jedna od najcenjenijih blogerki u našoj zemlji ponovo je svojim stavom o muško-ženskim odnosima zapalila društvene mreže.

 

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, objasnila je, naime, da neretko svoj odevni stil prilagođava stilu momka s kojim se u tom trenutku viđa, što je izazvalo negativne komentare i osudu.

 

Blogerka nije ostala nema na ove kritike, pa je objavila Instagram Story kojim je istakla da je u pitanju njen stav i odnos prema muškarcima i da nikoga ne tera živi kao ona.

 

Ako biste mogli da sjašete sa mene, mojih životnih stavova, ponašanja i odnosa prema muškom rodu bila bih vam zahvalna. Svako živi svoj život onako kako smatra da treba, vas niko ne tera da radite isto što i ja, ali ja kao i vi imam pravo na svoje mišljenje i ponašanje. Ono možda nije savršeno ali je moje — rekla je blogerka.

 

Zorannah je dodala da ne postoji pravi ili pogrešan način za život, već da svaki treba da živi kako želi i smatra da treba.

 

 Život odavno nema pravi i pogrešan način, svako živi kako želi i ume. Hvala i srećna vam 2020. godina, nadam se da ćete biti srećniji, voljeniji i gledati više u svoje dvorište nego u moje — bila je jasna blogerka.

 

foto: Instagram

 

 

 

makonda-tracker