šta se vama najviše dopalo?

NAJHRABRIJI POTEZ U ŽIVOTU JELENE KARLEUŠE I SVETSKA NATAŠA BEKVALAC: 5 trenutaka koji su obeležili prošlogodišnji MAC!

0

Dok iščekujemo da vidimo šta su nam poznati pripremili ove godine, prisećamo se najinteresantnijih trenutaka s prošlogodišnje ceremonije

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Večeras će se u beogradskoj Štark areni po drugi put održati MAC — Music Awards Ceremony, koju ljubitelji različitih žanrova željno iščekuju, budući da će biti dodeljen veliki broj nagrada muzičarima i izvođačima gotovo svih vrsta muzike!

 

 

Dok čekamo večerašnji spektakl, prisećamo se najupečatljivijih trenutaka s dodele muzičkih nagrada 2019. godine.

 

Jelena Karleuša

 

1 / 2 Foto: Youtube Printscreen

 

Početak 2019. godine bio je izuzetno težak za Jelenu Karleušu. U trenutku dok se njena majka Divna borila s teškom bolešću, a ona pripremala zakazano predstavljanje nove pesme na MAC-u, mediji su pisali o njenoj navodnoj aferi s fudbalerom Ognjenom Vranješom. Iako je ona to najoštrije demantovala, prava medijska bomba dogodila se kada su društvene mreže preplavile eksplicitne fotografije na kojima se vidi žena u intimnim trenucima, a pojedini su tvrdili da je na njima upravo pevačica.

 

Tviteraši, mediji, pa čak i najobičniji razgovori tih dana u najvećj meri su se bavili ovim skandalom, a Jelenu je tek čekao nastup pred punom Arenom i milionskim auditorijumom.

 

Hrabra i samopouzdana kakva jeste, Jelena se, naravno, pojavila na sceni. Njen nastup je počeo kratkim snimkom na kojem Jelena, poput beživotnog tela, leži preko znaka na kojem je precrtana reč „život“, da bi potom izvela vatren i provokativan nastup u svom stilu.

 

Rasta

 

1 / 2 Foto: Youtube Printscreen

 

Od prvog do poslednje trenutka prošlogodišnje dodele muzičkih nagrada vladalo je odlično raspoloženje, a prava erupcija oduševljenja dogodila se kada se na sceni pojavio Stefan Đurić Rasta! Reper je sa svojom uobičajenom pratnjom izveo svoje najveće hitove u tom trenutku, a svi su bili obučeni slično, od glave do pete u belu boju, Osvetljenje, plesači, energija… sve je bilo na nivou svetskih zvezda i nastupa kakve možemo da vidimo na ceremonijama dodela nagrada u Holivudu.

 

Nataša Bekvalac

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen

 

Nakon izuzetno teškog perioda na privatnom planu, novosadska pevačica je svoj prvi veći nastup imala u prepunoj Štark areni, i to na događaju koji su uživo prenosile televizije u svim zemljama regiona! Bekvalčeva je pokazala da je i te kako dorasla zadatku, pa je performans započela tako što je do sredine pozornice došla noseći na leđima ogroman krst, da bi usledio nastup koji je mnoge podsetio na Madonine najseksepilnije i najkontroverzije performanse!

 

Emina Jahović

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

Dok je sa Željkom Joksimovićem izvodila duetsku pesmu, Emina Jahović još jednom je pokazala zbog čega je jedna od najcenjenijih pevačica i kantautora na ovim prostorima. Međutim, ništa manje pažnje nije privukla njena pojava na crvenom tepihu!

 

Pevačica je odabrala glamuroznu balsku toaletu, neurednu punđu i jednostavnu šminku koja je izgledala i više nego efektno, a u trenutku kada se pojavila svi prisutni su se s oduševljenjem borili oko toga ko će je pre fotografisati. Dašak holivudskog glamura u Beogradu — zahvaljujući lepoj Emini!

 

 

Voditelji

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Prošle godine, kroz program su nas vodili Aida Jokanović, Ida Prester i Đule Van Gog, koji su sve očarali spontanošću, šarmom i zabavnim pristupom svom zadatku, a jednako je uzbudljivo bilo i na crvenom tepihu, gde su s poznatima za gledaoce koji su program pratili putem malih ekrana o odeći ćaskali Boško Jakovljević, Danijela Buzurović, Jelena Andrejević i Srđan Zelembaba, a jedva čekamo da nas oduševe ovogodišnji voditelji: Galeb Nikačević, Ana Radišić i Tamara Todevska.

 

 

makonda-tracker