nije mu bilo lako

NEPOVEZANO BUNCANJE SLOMLJENOG ČOVEKA: Dečko voditeljke koja je izvršila samoubistvo objavio POTRESNU poruku

0

Velika Britanija je i dalje u šoku zbog vesti da je jedna od najpopularnijih žena na televiziji i bivša devojka princa Harija oduzela sebi život

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U subotu je javnost na Ostrvu šokirala vest da je Karolin Flak (40), voditeljka niza programa, između ostalog i kontroverznog rijalitija Love Island, pronađena mrtva. Novo neprijatno iznenađenje usledilo je kada su mediji preneli da je izvršila samoubistvo.

 

Brojne poznate ličnosti na društvenim mrežama se opraštaju od šarmantne voditeljke, a svi su čekali reakciju Luisa Bartona, njenog bivšeg dečka na kojeg je nedavno fizički nasrnula i za tri nedelje je trebalo da prisustvuje suđenju zbog toga incidenta. Samo dan pre Karolininog tragičnog kraja, Barton joj je na Instagramu poslao poruku da je voli, a mediji su pisali da se trudio da izglade sve i pomire se.

 

On je jutros objavio fotografiju za koju je s Karolin pozirao na plaži i potresnu poruku u kojoj jedva da je bilo znakova interpunkcije, zbog čega je na prvi pogled izgledala prično nepovezano.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lewis Burton (@mrlewisburton) on

 

Srce mi je slomljeno, imali smo nešto tako posebno. Izgubljen sam, nemam reči, osećam takav bol, toliko mi nedostaješ. Znam da si se sa mnom uvek osećala bezbedno, uvek si govorila da ne misliš ni o čemu drugom dok si sa mnom, a ovog puta mi nije bilo dopušteno da budem tu iako sam pitao i pitao. Biću tvoj glas, bebo, obećavam, postavljaću sva pitanja koja si želela i dobiću sve odgovore. Ništa te neće vratiti, ali ću se svakog dana truditi da te učinim ponosnom. Volim te svim svojim srcem — napisao je potresen Luis Barton.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

Inače, porodica preminule voditeljke zvaničnim saopštenjem je potvrdila ove tragične vesti i zamolila predstavnice štampe da poštuju porodicu i da ih ne fotografišu i ne pokušavaju da stupe u kontakt s onima koje je Flakova ostavila iza sebe.

 

 

makonda-tracker