proletelo je kao tren

MAME, ČIK NEMOJTE DA PUSTITE SUZU: Goca Tržan uputila nežnu poruku ćerki, a prve su se oglasile njene koleginice koje i same imaju ćerke! (FOTO)

1

Popularna pevačica ponosna je mama devojčice po imenu Lena koja je već na pragu da postane tinejdžerka.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Čini se da je prošlo nekoliko meseci, a ne čak 12 godina otkad smo pročitali vest da je pevačica Goca Tržan donela na svet ćerkicu! Ako je nama proletelo ovo vreme, Goci je svakako ono prošlo kao trptaj oka, a pevačica se na društvenoj mreži Instagram osvrnula na ovu činjenicu na simpatičan način.

 

 

Ona je, naime, podelila fotografiju svoje mezimice nastalu u vrtiću i napisala:


Gde je nestala ova mala bubica s desne strane, što tako srećno gleda u svoju prvu vrtićku simpatiju Dušana Danilovića, kad je pre porasla i zašto mi toliko nedostaje? Toliko smo radili na tome da postane samostalna i svoja, da sad onako sebično roditeljskii žalim sto ipak nije ostala samo moja. Volim te, ćerko — napisala je mama Goca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

 

Njena poruka mezimici raznežila je njene pratioce, posebno one kojima je poznat ovaj osećaj, a među njima su i njene koleginice. Najpre je Goci njena koleginica iz grupe Tap 011 Ivana Peters fotografiju prokomentarisala emodžijima u obliku srca, dok je pevačica Jelena Tomašević, takođe uz pomoć emodžija istakla je Goca pravi rak (u horoskopu), na šta je Lenina mama odgovorila: Ma, videćeš kako je.

 

 

makonda-tracker