LJUBAV CVETA

SKUĆIĆE SE U NJENOM NOVOM STANU: Milica Todorović i Petar Strugar započinju zajednički život?

5

Iako su u vezi svega nekoliko meseci, najnoviji poznati par na našoj sceni navodno je toliko zaljubljen da su već rešili da žive zajedno

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Njih dvoje su nerazdvojni, zbog čega je Strugar predložio Todorovićevoj da započnu zajednički život, tvrde domaći mediji.

 

- Milica i Petar su jedan od onih parova koji se gotovo nikada ne razdvaja. Osim što on boravi kod nje u stanu kad god je u Beogradu, oni čak i poslovne obaveze usklađuju tako da se vide bar nekoliko sati dnevno. Jako su zaljubljeni, srećni i uživaju. Budući da su oboje opušteni, došli su na ideju da započnu zajednički život - objašnjava izvor za Informer i otkriva da je pevačica oduševljeno prihvatila ideju svog dečka, ali mu je objasnila da je vezana za Beograd i da bi najlakše bilo da se on preseli kod nje.

 

- Iako Milica nije očekivala da će Petar predložiti zajednički život, pozitivno se iznenadila što njihova veza ide u sve ozbiljnijem pravcu. Prvih nekoliko minuta se glasno smejala, da bi mu rekla da pristaje na zajednički život, da je njen stan na Novom Beogradu idealan za dvoje i da bi bilo najbolje da on bude taj koji će se useliti jer ona živi sama - navodi izvor koji ističe da se Strugaru u prvi mah nije dopala ta ideja, ali je na kraju popustio.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

- Budući da je Petar crnogorskog porekla, ideja da se on useli kod devojke mu nije bila prihvatljiva. Posle dužeg razgovora shvatio je da će zbog silnih snimanja biti vezan za Beograd i Srbiju i da je Milica u pravu kada kaže da je pametnije da ostanu u njenom stanu. Tako su se i zvanično dogovorili da počnu zajednički život - kaže izvor i otkriva da je Milica uzbuđena zbog novog koraka u vezi.

 

- Ideja o zajedničkom životu nije mogla da dođe u bolje vreme jer će Petar tokom cele godine u Beogradu snimati nekoliko serija. On će učestvovati u plaćanju računa i namirnica, što je njegov zahtev iako mu Milica to nikada ne bi tražila - zaključuje izvor za ovaj list.

 

 

makonda-tracker