šuška se

DVA MESECA PARALELNE VEZE? Šokantne tvrdnje o tome kako je počela veza Petra Strugara i Milice Todorović

3

Novi par u svetu slavnih budi mnogo simpatija u poslednje vreme

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumac Petar Strugar i pevačica Milica Todorović privlače veliku medijsku pažnju, a domaći mediji sada tvrde da je par počeo da se viđa dok je glumac još bio u vezi s Tamarom Gavrilović.

 

Strugar je navodno čak dva meseca bio neveran bivšoj izabranici, dizajnerki enterijera i plesačici Tamari, sa kojom je bio godinu i po dana u ljubavi.

 

 

 Svi su mislili da će se venčati, ali se pojavila Milica — rekao je izvor za Srpski Telegraf i dodao da je Tamara pronašla u Petrovom telefonu Miličine poruke, nakon čega se spakovala i napustila stan u kom je živela sa glumcem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Тамара Гавриловић (@gavrilovic_tamara_) on

 

— Petar je nakon upoznavanja počeo da se dopisuje sa Milicom, a za to, naravno, nije znala Tamara. Nedugo zatim su se i videli na večeri, na kojoj je romansa i počela. Kako je vreme prolazilo, Milica je insistirala da prekine vezu u kojoj se nalazi, ali Petar nije mogao. Bilo mu je žao Tamare, s kojom je samo dva meseca pre toga otpočeo zajednički život. Međutim, sve češća odsutnost od kuće, ali i sakrivanje telefona, naterali su Tamaru na sumnju, koja se i ispostavila kao opravdana. Tamari je drugarica rekla kako je čula da se Milica hvali da je sa Petrom otpočela romansu, u šta se nedugo nakon toga i sama uverila — ispričao je isti izvor.

 

 

makonda-tracker