borba s unutrašnjim demonima

„OSEĆALA SAM SE POTPUNO SLOMLJENO“: Milica Todorović otkrila kako je podnela raskid nakon ŠEST GODINA LJUBAVI

2

Lepa pevačica i zgodni glumac Petar Strugar više ne kriju svoju sreću, a Milica se u jednom intervjuu osvrnula na težak period koji je ostavila iza sebe

foto: Instagram
foto: Instagram

Milica Todorović i Petar Strugar više ne kriju svoju tromesečnu ljubav. Mlada pevačica i glumac su se upoznali na snimanju njenog spota, a spojio ih je, kako je Milica, ni manje ni više nego pravi konj. Naime, Todorovićeva i Strugar su zaljubljenici u ove životinje pa ih je ta zajednička ljubav spojila u jednu.

 

Podsetimo, pevačica je bila očajna posle raskida šestogodišnje veze sa Milošem Paunovićem.

 

— Nije lako okončati vezu posle posle šest godina. Kada ste s nekim toliko vremena i kada živite zajedno, to je kao da ste u braku. Ispostavilo se da nismo jedno za drugo. Teško sam podnela raskid, mesecima sam se borila sa unutrađnjim demonima. U svom tom emotivnom haosu, osećala sam se potpuno slomljeno. A onda mi je u život, niotkuda, uleteo Petar i sve promenio. Umesto ljubav manje, desila se ljubav više. Konačno sam srećna — ispričala je pevačica za Hello.

 

U početku smo se viđali prijateljski, često smo igrali karte sa mojim kumom Stevanom Anđelkovićem i njegovom suprugom Natašom, a posle toga smo shvatili da su se među nama desile emocije — ispričala je Milica koja je otkrila da je sa Milošem u vezi tri meseca.

 

foto: Youtube Printscreen

Osvojio me je neposrednošću i duhovnošću. Po tom pitanju smo veoma slični, oboje volimo da se šalimo i širimo pozitivnu energiju. S njim se stalno smejem, to mi mnogo prija. Sviđa mi se što je kulturan i fin. Volim kada me pogleda svojim zelenim očima, a i zgodan je — otkrila je Milica.


Milica je već bila u Crnoj Gori i upoznala Petrove roditelje, čime su, moglo bi se reći, prešli na mnogo ozbiljniji stadijum u njihovoj vezi.

 

Na primorju sam imala zakazan nastup i Petar je odlučio da krene sa mnom. Vreme je bilo lepo i baš mi je prijalo leškarenje na suncu. Naravno da smo otišli da se javimo njegovima, to je sasvim normalna stvar, ne vidim u tome ništa senzacionalno. Sve je prošlo u najboljem redu, ali daleko od toga da me je s roditeljima upoznao zbog planova za venčanje.

 

 


 

makonda-tracker