uživaju

PRIČA SE DA VEĆ ZAPOČINJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Otkriveni najnoviji detalji veze Petra Strugara i Milice Todorović

0

Plan im je da zajednički život započnu za mesec dana, najviše dva. Pre toga Petar ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj partnerki, tvrdi izvor

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Otkako su započeli romansu, Milica Todorović i Petar Strugar bukvalno se ne razdvajaju, tvrde domaći mediji, a koliko im je ljubav čvrsta od samog starta, govori i to da će uskoro početi da žive zajedno, saznaje Kurir Stars od izvora bliskog pevačici.

 

Naime, ovaj poznati par, prema rečima izvora, nalazi se u oblacima, pa je teško oceniti ko je za kim od njih dvoje više odlepio. Iz tog razloga složili su se da bi najlogičnije bilo da se Milica preseli kod Petra.

 

 Njih dvoje su non-stop zajedno, i to od prvog dana kada su se upoznali. Pošto su oboje prethodno imali veze, naročito Milica, koja je s bivšim dečkom provela pet godina, prija im ovaj period najvećeg uzbuđenja i ne žele da ga propuste. Petar je pravi džentlmen, što se Milici izuzetno dopada, pažljiv je i ta ljubav postaje bezuslovna. Tako su se dogovorili da Milica pređe da živi kod njega, na šta su oboje potpuno spremni — kaže izvor i dodaje da pevačica i glumac imaju još neke planove za budućnost.

 

 Svesni su da su oboje poznate ličnosti, zbog čega su pod pritiskom javnosti. To je još jedan od razloga što će početi da žive zajedno, jer će tako uživati veću slobodu. Plan im je da zajednički život započnu za mesec dana, najviše dva. Pre toga Petar ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj partnerki, pogotovo što treba da kupi još neke delove nameštaja —  tvrdi izvor.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Pevačica je, kako saznajemo, oduševljena ovom idejom, jer se zaljubila u Strugara.

 

 Njih dvoje su za ovo relativno kratko vreme veze uspeli da odu na sva moguća mesta. Osim što je Petar odveo u Crnu Goru, idu na večere, žurke, u bioskop, kod prijatelja. Takođe, Milica je bila oduševljena njegovom ljubavlju prema konjima — dodaje izvor blizak Todorovićevoj.

 

Za to vreme, dok se pevačica ne preseli kod novog dečka, u planu joj je da izda svoj stan kako ne bi bio prazan. S obzirom na to da se oboje bave poslom koji često zahteva odsustva od kuće, par navodno planira da iznajmi agenciju koja se bavi preseljenjem.

 

 Njih dvoje po ceo dan rade, posebno Milica, koja po nekoliko dana nedeljno radi i celu noć. Zato su se dogovorili da iznajme agenciju koja, osim što prevozi stvari, prethodno ih i spakuje. To će Milici znatno olakšati ovu obavezu, jer ima prepune garderobere i druge lične stvari za koje nema vremena da ih pakuje, što bi trajalo danima — ističe izvor.

 

PODSETITE KAKO SE PETAR STRUGAR SNAŠAO U EMISIJI GLOSSY LIČNO

 

 

 

 

makonda-tracker