otvoreno

VIŠE MI NIJE TAKO STRAŠNO ŠTO SAM SAM: Milan Marić je momak za kojim Srpkinje žude, a ovako on razmišlja o životu udvoje

2

Sve popularniji pozorišni, filmski i televizijski glumac proteklih nekoliko godina privukao je mnogo pažnje kako svojim talentom, tako i izgledom, zbog čega mnoge zanima njegov emotivni status.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Milan Marić (29) iza sebe je je ostavio još jednu uspešnu godinu: gledali smo ga u serijama Pet, Besa, Žmurke i Državni službenik, a na Filmskom festivalu u Berlinu uručena mu je nagrada za evropsku zvezdu u usponu.

 

Sudeći po tome koliko vredno radi, ni 2020. godina neće biti ništa manje uzbudljiva, a što se tiče privatnog života — sve je neizvesno.

 

Nikad nisam razmišljao šta će biti sledeće godine. Gde je moja tačka B do koje treba da stignem. Jednostavno, puštam stvari da se dešavaju, neka idu svojim lepim ili manje lepim tokom — istakao je Marić za Noizz.

 

foto: Profimedia

Glumac se osvrnuo i na činjenicu da već neko vreme nema devojku.

 

Iskreno, više mi nije toliko strašno što sam sam. Naravno, mnogo je lepo kad imaš nekog koga voliš i ko te voli i ko te ispunjava na određeni način, ali ne mislim da nužno treba srljati iako nam svima, kako odrastamo i sazrevamo, to singl postaje sve strašnije i strašnije. Plašimo se da budemo sami — objasnio je on. — Malo poznajemo sebe, malo kopamo po sebi i onda očekujemo da će se pojaviti neka osoba i da će tada sve biti rešeno. U realnosti i ta druga osoba ima neotkriven svet za sebe i isto od tebe ima očekivanja. A to sve nije održivo. Ako bih morao da biram, birao bih da budem u paru, ali ne po svaku cenu i ne sa svakim.

 

 

makonda-tracker