svima želi makar pola svoje sreće

ZAŠTO BI MI SMETALO ŠTO MOJA DEVOJKA IMA DECU? Sloba Radanović uživa u novoj vezi i ne haje za komentare

3

Popularni pevač odnedavno je srećno zaljubljen u Jelenu Đuričanin Marković, koja iza sebe ima brak i dvoje dece.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Ljubavni život Slobe Radanović i te kako intrigira javnost — nakon što je pred kamerama prevario suprugu Kiju Kockar s Lunom Đogani, on se ponovo našao u centru pažnje, i to zbog svoje nove devojke.

 

Njegovo srce pripalo je lepoj Jeleni, mladoj mami dvoje dece, a mnogima je iz nekog razloga zasmetalo to što ona već ima porodicu.

 

1 / 6 Foto: Vladimir Šporčić

 

Šta me briga šta ko priča? Imam devojku koja je bila udata i ima dvoje dece! Možeš misliti — osvrnuo se pevač na komentare javnosti za Svet.

 

On je dodao da ne samo što on nema nikakav problem s tom činjenicom, nego je i njegova porodica prihvatila Jelenu Đuričanin Marković.

 

Evo, ja sam upravo bio kod svojih roditelja s devojkom Jelenom i moja majka je oduševljena njom. Ne smeta joj što ima dvoje dece. Zašto ni to uopšte nekom i smetalo? Niti vidim da bi iko trebalo da se stidi što ima decu. Pa, nisu njena deca tumori na mozgu da ih se stidim. Deca su nešto najlepše na svetu.

 

On je napomenuo da s Jelenom nije bio dok je još bila udata, već je njihova veza počela nakon razvoda.

 

Tračevi i razne priče me ne zanimaju. Trenutno sam srećan, to mi je jedino bitno. I želim svima da budu bar upola srećni koliko sam ja sada — zaključio je pevač.

 

 

makonda-tracker