OD TRNJA DO ZVEZDA

ODRASTALA JE U BEDI, A DANAS SIJA: Slavna srpska voditeljka je kao dete spavala u nehumanim uslovima, tik pored štale za konje (FOTO)

3

Ni njoj ni njenoj mami nije bilo lako da isplivaju iz nemaštine i prevaziđu velike životne nedaće

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pre nego što je 2003. godine postala voditeljka „Letećeg starta“, Ana Mihajlovski živela je u maloj kući u sklopu beogradskog hipodroma, gde je njena majka radila. Uslovi u kojima je odrastala bili su više nego surovi i teški.

 

O tome nikad nije javno govorila, mada je u jednom intervjuu istakla da je emotivno vezana za konje jer je odrasla u njihovoj blizini. Ekipa lista Kurir posetila je hipodrom kako bi pronašla svedoke koji se sećaju Ane iz perioda njenog detinjstva. Ispostavilo se da je takvih malo, jer je to javno preduzeće na izdisaju.

 

foto: Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić

 

Ipak, kuća u kojoj je stanovala s porodicom i dalje je na istom mestu, što je posvedočila jedna komšinica.

 

- Ana, njena majka i sestra živele su u ovoj maloj kući gde se sada nalazi škola jahanja. Njena majka je bila zaposlena na čišćenju štala za konje. To je vrlo težak posao za ženu. Mučila se, ali njoj je verovatno bilo važno to što je od hipodroma dobila smeštaj jer nisu imale gde da stanuju. Kao što vidite, ta kućica se nalazi tik pored štale. Nehumani su uslovi, ali tako je bilo - rekla je sagovornica, i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on

 

- Odselila se kad je počela da radi kao voditeljka, a kasnije je i njena majka otišla. Drago mi je što je postala uspešna i poznata - zaključila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on

 

Kada se Ana obraćala javnosti povodom raskida ugovora s producentskom kućom u kojoj je radila, istakla je:

 

- Ne, nisam ja lenja! Pre bih đubrila bokseve kod mame na hipodromu nego što bih se valjala u balezi s našim medijskim stručnjacima - napisala je Ana tada.

 

 

 

makonda-tracker