niko se tome nije nadao

PRE SAMO NEKOLIKO DANA JE IZJAVILA DA SU SREĆNI: Raskinuli Sofija Milošević i Luka Jović?

2

Par o kojem svi pričaju proteklih sedmica navodno se rastao.

foto: Instagram, Profimedia
foto: Instagram, Profimedia

Pre nekoliko nedelja otkriveno je da su fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević u vezi.

 

Atraktivna manekenka je glasine potvrdila tek prošle nedelje, kada je rekla "da je srećna u vezi s Lukom", ali i da nije rasturila ničiji brak, aludirajući na novinske natpise o bivšoj Jovićevoj devojci, s kojom ima dete.

 

Sada stiže vest da je romansi kraj!

 

 

List Informer piše da je veza pukla posle dva i po meseca, jer je "besan što mu je prećutala da je od bivšeg dečka Adema Ljajića dobila stan", kao i zbog toga što je "javno pričala da je njihova ljubav za ceo život".

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Kap koja je prelila čašu bila je kada je medijima dala zajedničku fotografiju i naširoko pričala o njihovoj ljubavi — rekao je neimenovani izvor listu.

 

Još na početku veze joj je rekao da ne želi da se provlači po medijima kao još jedan Sofijin momak u nizu, ali ona ga nije poslušala i javno je istrtljala detalje njihove veze. Ona je pokušala krivicu da svali na medije, ali on je ostao neumoljiv. Besno joj je rekao da su završili za sva vremena.

 

Fudbaler je potom otpratio Sofiju, ponovo zapratio bivšu partnerku Anđelu s kojom ima dete, a onda, navodno za vikend, s društvom u Beogradu i "proslavio raskid".

 

Manekenka se nije oglašavala ovim povodom.

 

 

makonda-tracker