kao prvog dana

ZALJUBLJENOST NE PROLAZI: Bastijan Švajnštajger čestitao Ani Ivanović rođendan na Instagramu i uputio joj najnežnije reči (FOTO)

2

Nemački fudbaler i srpska teniserka juče su obeležili njen 32. rođendan, a Švajnštajger ni ove, kao ni ranijih godina, nije propustio priliku da još jednom celom svetu pokaže koliko voli svoju dragu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ana Ivanović, jedna od najlepših penzionerki na svetu, uživa u zasluženom odmoru od tenisa i provodi vreme na najlepši mogući način.

 

Bivša teniserka donela je ove godine na svet svoje drugo dete u braku s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, odlično se provela na svadbi svog brata, a sada je red došao na još jednu proslavu: Anin 32. rođendan!

 

 

Lepa Srpkinja nije otkrila gde su njen suprug i ona proslavili ovaj važan datum, samo je na Instagramu podelila da se nalazi negde na Mediteranu.

 

 

Na sam dan rođendana, na ovoj društvenoj mreži oglasio se i njen suprug Bastijan, koji je podelio njihovu zajedničku fotografiju i napisao:

 

Srećan rođendan najboljoj supruzi i majci na svetu! Imali smo divnu godinu i radujem se narednim s tobom i našom porodicom.

 

 

makonda-tracker