za divljenje

PROŠLO JE SAMO NEKOLIKO SATI: Transformacija Džejle Ramović iz zvezde crvenog tepiha u vrednu učenicu delovaće vam NESTVARNO (FOTO)

1

Uveče je u Beogradu prošetala crvenim tepihom i sve ostavila bez daha, a već sutradan je bila u Goraždu — na prvom školskom času u jutarnjoj smeni.

foto: Instagram
foto: Instagram


Sedamnaestogodišnja Džejla Ramović, koja je osvojila muzičko takmičenje Zvezde Granda, definitivno ne vodi tipičan život jedne tinejdžerke!

 

Popularnoj pevačici život je krenuou neverovatnom smeru nakon pobede u prestižnom takmičenju, pa je ovih dana bila prinuđena da uradi nešto što na prvi pogled izgleda kao magija.

 

 

Lepa Džejla je, naime, pre nekoliko večeri bila jedna od glavnih zvezda jednog okupljanja slavnih u Beogradu. Tom prilikom prošetala je crvenim tepihom, i to u fenomenalnoj kombinaciji: mini-haljini krem boje i providnih rukava, koju je kombinovala s efektnim čizmama s punom petom i clutch tašnicom odgovarajuće nijanse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

 

Međutim, već sutradan je podelila Instagram Story kojim je otkrila da se nalazi u školi u svom rodnom Goraždu!

 

foto: Instagram

Njeni obožavaoci oduševljeni su što, iako je doživela regionalnu slavu i poštovanje čak i mnogo iskusnijih pevača, Džejla ne zapostavlja školske obaveze.

 

Nedavno se Ramovićeva u jednom intervjuu osvrnula na činjenicu da ima mnogo nastupa iako je redovan učenik srednje škole.

 

Imam mnogo obaveza, često nastupam i imam manje slobodnog vremena. Od početka ove školske godine nisam imala previše izostanaka. Nastupi su uglavnom vikendom. Nekada i ja imam dane kada bih volela da me niko ne prepoznaje, ali sam se navikla — istakla je tada Džejla.

 

 

makonda-tracker