ne opterećuje se

"NE OBRAĆAM PAŽNJU KAD PIŠU O NAMA": Goran Bogdan priznaje da ne brine previše što se mediji bave njegovom vezom sa srpskom glumicom

1

Hrvatski glumac ističe da mu nije lako da govori o sebi, a detalje o svojoj privatnosti i dalje ne iznosi tokom razgovora s predstavnicima medija.

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

O privatnom životu ne govorim — izjavio je čuveni hrvatski glumac već na samom početku intervjua koji je dao za magazin Story.

 

Umetnik koji je igrao i u Hrvatskoj, i u Holivudu, i u regionalnim produkcijama trenutno je najpoznatiji u Srbiji po ulozi Mustafe Golubića u seriji Senke nad Balkanom.

 

 

Budući da važi zajednog od najpoželjnijih muškaraca na Balkanu, mnogi se zanimaju za njegov privatni —naročito emotivni — život. To je još više izraženo otkad se pročulo da je Goran Bogdan veren sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković, a iako naglašava da o svom životu ne govori za medije, on ističe da mu više ne smeta kad se mediji bave njegovom privatnošću.

 

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

 

Uopšte ne obraćam pažnju na to kada pišu o nama. Možda na početku karijere nisam te stvari doživljavao tako lako, ali danas sam apsolutno iznad toga — kaže glumac.

 

Upitan o odnosu koji je s jovanom imao na setu senki, glumac odgovara da bi novinari mogli da ga pitaju i za Mariju Bergam, Andriju Kuzmanovića i druge kolege.

 

Kada je reč o popularnosti, recipročno se kod mnogih javlja površnost i imam strah od toga. Opasnost od površnosti leži u tome da gubite dušu, srce, zbilju. Popularnost treba da bude nagrada za prisutnost i obavljanje dobrog posla, ali ne smatram je uspehom. Ali veoma mi je teško da govorim o samom sebi — iskren je Goran Bogdan.

 

 

makonda-tracker