čovek iz snova

MUŠKARCI, UČITE OD NJEGA: Evo kako je Bojan zaprosio prelepu Draganu Kosjerinu

0

Nakon dve godine veze, atraktivni stomatolog Bojan Perduv zaprosio je jednu od najlepših Srpkinja!

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepa voditeljka Dragana Kosjerina nije ni slutila da će joj se odmor u Atini s dečkom Bojanom Perduvom pretvoriti u pravu bajku. Dok su šetali Akropoljem i okolnim znamenitostima, voditeljka nije ni pomišljala da će se baš tu desiti magija.

 

 

Njen dugogodišnji dečko Bojan Perduv je iz džepa izvadio kutiju sa prstenom, kleknuo i zaprosio lepu voditeljku. Od šoka, Dragana je nekoliko sekundi ćutala, da bi bez mnogo razmišljanja odgovorila: Da, udaću se za tebe. Ovaj romantični momenat zabeležili su njihovi prijatelji koji su se u tom trenutku našli sa njima, a Bojanu pomogli da romantični moment napravi filmskim.

 

Razgledanje Akropolja i okolnih znamenitosti je postalo još emotivnije.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

- Kada su ljudi zaista zaljubljeni, dele život i planiraju zajedničku budućnost, možda zvuči neobično ili neiskreno da devojka kaže: Iznenadio me je. Međutim, muškarac uvek može da se potrudi da to uradi na neočekivan način - kratko je rekla za Blic Dragana ne skidajući osmeh sa lica.

 

Ostatak boravka u Atini, Bojan se potrudio da bude dodatno romantičan, a večere koje joj je priređivao, samo su scene koje govore da šarmantni stomatolog, važi za džentlmena koju svoju dragu obasipa pažnjom i ljubavlju.

 

- Naučili smo da izdvojimo vreme za nas i kada vlada najveći haos na poslu. Sve što sam u ranoj mladosti smatrala važnim za idealan odnos uspela sam da ostvarim sa Bojanom. Stalno razgovaramo, o svemu, i uvek imamo svoje vreme. Nekada pola sata, nekada pola dana - rekla je ranije Dragana.


Iako se retko pojavljuju u javnosti, te Dragana privatnost čuva daleko od očiju javnosti, ona o Bojanu sa puno emocija govori.

 

foto: Instagram

- Moj dečko je jedan mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu onome što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo - rekla je Dragana.

 

Podsetimo, voditeljka i uspešni stomatolog su se upoznali pre dve godine i uplovili u ljubavnu vezu. Koliko se vole najbolje govori činjenica da su započeli zajednički život, te je veridba bila logičan nastavak njihove ljubavne priče.

 

Da joj na ljubavnom planu cvetaju ruže, najbolje govori njen profil na društvenoj mreži Instagram, gde voditeljka povremeno objavi fotografije sa svojim dragim uz romantične opise. Iako je nekoliko puta pitana kada će stati na ludi kamen, Dragana je uvek odgovarala da svoju budućnost vidi sa Bojanom i da će o datumu obavestiti svoje bližnje.


Iako retko govori o ljubavi, Dragana nije štedela reči kada je otkrila čime ju je to Bojan osvojio.

 

- To je jedna kombinacija karaktera, pojave i energije - poručila je kroz osmeh Dragana Kosjerina.

 

 

makonda-tracker