konačno progovorila

REKAO JE DA NE ŽELI DA OSTARI PORED NJE: Kaja Ostojić se oglasila nakon skandaloznog intervjua njenog bivšeg supruga

3

Proteklih nekoliko dana javnost se do najsitnijih detalja bavi brakom popularne pevačice sa Džuniorom Džekom, a on im svakako daje materijal za to. Kaja je bila nema - sve do danas.

foto: Instagram
foto: Instagram

Čim su svi domaći mediji preneli da se belgijski di-džej Vito Lućente, poznatiji kao Džunior Džek, razvodi od srpske pevačice Katarine Kaje Ostojić, počelo je svakodnevno izveštavanje o njihovom braku i daljim planovima.

 

Ubrzo je otkriveno da je di-džej već stupio u vezu s jednom Srpkinjom, on je objavljivao njihove fotografije, a juče se čak pojavio i intervju koji je Džunior Džek dao srpskim medijima.

 

 

Ona nije žena sa kojom želim da provedem život i, da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio. Mi dva meseca već nismo zajedno fizički, a mentalno godinama — istakao je on i dodao da su se razveli zbog nerazumevanja.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

Tokom svih ovih dana, Kaja je ostala nema, budući da ni inače ne praktikuje da previše detaljno govori za medije o svojoj privatnosti. Prvi put se oglasila sinoć, kada je na društvenoj mreži Instagram podelila selfi za koji je pozirala u automobilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 

Ja samo pevam, ja samo sviram — napisala je očigledno odlično raspoložena pevačica.

 

Njeni obožavaoci su u jednom složni: Kaja nikad nije izgledala lepše!

 

 

makonda-tracker