presrećna

ŠUŠKA SE DA RASTI NIJE DRAGO: OVO je novi dečko Ane Nikolić?

2

Dve godine nakon što se rastala od repera Stefana Đurića Raste, domaći mediji javljaju da u ljubavnom životu lepe pevačice ima novina...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ana Nikolić je pre dva meseca uplovila u emotivnu vezu sa izvesnim Ivanom G, koji je inače njen lični šofer, tvrdi Srpski telegraf.

 

Ana je, navodi ovaj list, to krila od očiju javnosti, kao i od bivšeg muža.

 

 

- Kada je Rasta čuo da je Ana u vezi sa vozačem, poludeo je, a Ana je presrećna u novoj vezi! Ivan se prema njoj ponaša kao prema princezi. On je čak Anu naterao da smrša - započinje priču izvor Srpskog telegrafa i dodaje:

 

- Oni se već godinama znaju, uvek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad posle dužeg vremena srećna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom. Nikolićka se baš zaljubila - tvrdi izvor Srpskog telegrafa i dodaje da je Nikolićevoj najbitnije da njen izabranik ima lep odnos sa njenom ćerkom Tarom.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Ivan veoma vodi računa o Aninoj ćerki i lepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovek za nju. Vodi računa o njoj i detetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se oseća vredno - kaže izvor.

 

 

makonda-tracker