ljubav, emocije, rastanci...

PRVI PUT SE UDALA U 21. A ONDA JE OTPOČELA ROMANSU SA OŽENJENIM KOLEGOM: Neobičnu ljubavnu priču Svetlane Bojković obeležila su ova TRI MUŠKARCA!

0

Slavna glumica Svetlana Ceca Bojković imala je filmske brakove, a obeležile su ih neverovatne ljubavne priče, emocije, rastanci.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Cecin život obeležile su tri velike ljubavi od kojih je odustaja kada je nestajalo magije, a upuštala se uprkos svim društvenim normama. Njen prvi suprug preminuo je 1993. godine, a sa drugim, Mucijem, bila je sve do njegove smrti 2004. godine. Godine 2011. udala se treći put, za diplomatu Slavka Kruljevića.


Prvog supruga Miloša Žutića upoznala je dok ju je spremao za Akademiju.

 

- Pri kretanju u tom smeru sve mi se događalo brže nego što je to uobičajeno. Dve godine posle upisa na Akademiju bila sam, još kao student, po odluci Bojana Stupice, primljena za stalnog člana ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta! I te 1968. godine igrala sam u sedam premijera(!), a imala sam i osmu, ličnu: udala sam se za glumca Miloša Žutića. Potom sam, 1970, diplomirala, a vrlo brzo, krajem 1972, donela sam na svet Katarinu, moju Kaju - rekla je ranije za Politiku Svetlana i objasnila da je imala problem sa trudnoćama.


- Jako sam želela da rodim, a imala sam, pre toga, probleme sa trudnoćama. Zato sam ovu trudnoću prihvatila kao dar od Boga. Bila sam vrlo srećna. Tokom ove trudnoće imala sam samo pozitivne misli. A porođaj sam doživela kao kosmički doživljaj. Jer, ne postoji ništa na ovom svetu što može da se poredi sa trenom kad sam čula prvi plač moje Kaje... - rekla je ona.

 

Svog prvog supruga Miloša upoznala je kada je postala član pozorišta DADOV, i za njega se udala na trećoj godini studija. Godine 1972. rodila im se ćerka Katarina.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker